Vizitator rayderss Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 cum pot sa masor sigurantele de la masina cu multimetrul digital DT-830B Link spre comentariu
dragostalpau Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 in pozitia in care masori rezistenta (200 ohm) si trebuie sa-ti indice la fel ca atunci cind unesti intre ele terminalele aparatului de masura Link spre comentariu
Vizitator rayderss Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 ms Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 sau lasi in casa multimetrul.......si iei un bec de care legi un fir. In serie pui si siguranta. Daca-i buna, becul se aprinde.Daca nu ai bec, ar trebui sa ai o surubelnita de control (creion de tensiune). Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Daca nu ai bec, ar trebui sa ai o surubelnita de control (creion de tensiune).Ce dracu' faci cu aia la 12V? Multimetrul e perfect, mai ales c? are deja. Link spre comentariu
dragostalpau Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Daca nu ai bec, ar trebui sa ai o surubelnita de control (creion de tensiune).Ce dracu' faci cu aia la 12V? Multimetrul e perfect, mai ales c? are deja."iegzista" speciale pentru 12 V la 3 lei in bazar ;) Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Presupun c? ie cu doo fire ?i led, c? altfel nu-mi explic cum se aprinde. Link spre comentariu
srdjan Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 daca e pana acolo siguranta o poti masura si cu sublerul oricum n-am vazut siguranta arsa la care sa nu se vada cu ochiul liber starea ei de bine... ce-i drept unele pot fi mai greu accesibile sau infipte cu tzarusi Link spre comentariu
dragostalpau Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Presupun c? ie cu doo fire ?i led, c? altfel nu-mi explic cum se aprinde.uite asa e:http://www.all-neon-car-lights.com/imag ... tester.jpg Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Am vazu una MARO arsa...nu mai stiu de ce valoare era. Nu se vedea cu ochiul liber.Discutia asta e ca chestia aia : "cum se poate masura inaltimea unui bloc folosind un barometru" .Sunt surubelnite de tensiune pt 12V, care au un fir cu cleste pt legat deobicei la masa. Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 uite asa e:http://www.all-neon-car-lights.com/imag ... tester.jpgS?ru' mîna, chiar n-am mai v?zut pîn? acum. Ce-i drept, nici nu m-a interesat, tot pe multimetru pun baz?. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum