LostCell Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 Am recuperat dintr-un tv olt214b un transformator si nu prea stiu cum sa il leg si ce tensiuni are.transformatorul are urmatoarea serie pe el :P23540-000.Cine imi poate da detalii despre el este rugat sa tst aici.P.S:Cum is terminalele?cum il leg ?ii bun la alimentat un amplif mai slab(10-20w) Link spre comentariu
Vizitator adybady Postat Iulie 2, 2005 Partajează Postat Iulie 2, 2005 Trafo este folosit in TV pentru 2 scopuri:- ca autotransformator pe 220Vca - la o priza mediana se obtine o tensiune mai mica de 220Vca care alimenteaza sursa ce scoate 125Vcc- ca transformator cu o infasurare secundara care scoate aprox 16Vca care prin redresare alimenteaza sonorul TV (aprox 3W)Daca comunici o adresa e-mail iti pot trimite schema sa te lamuresti mai bine. Link spre comentariu
LostCell Postat Iulie 2, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2005 adresa mea de e_mail este:[email protected] da sa imi spui si care borne ii alimentarea de la 220 k? Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Iulie 2, 2005 Partajează Postat Iulie 2, 2005 Se pare ca fara sa-l rebobinezi, nu se poate folosi la alimentarea unui amplif de 10W... 8) Link spre comentariu
LostCell Postat Iulie 3, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2005 k da nu imi poti da detalii despre el ? adica unde ii alimentarea si care is iesirile.k daca gresesc intrarea cu iesirea face urat :shock: Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Iulie 3, 2005 Partajează Postat Iulie 3, 2005 Exista aici: http://forum.softpedia.com/index.php?ac ... t&id=18884 http://forum.softpedia.com/index.php?sh ... =9895&hl=# o schema de tv alb-negru care foloseste acest transformator... Eu cred ca nu se poate folosi direct la 220Vca deoarece a fost proiectat sa fie inseriat cu tranzistorul stabilizator pentru tensiunea de 140Vcc si ''primarul'' respectiv este alimentat din tensiunea de 300Vcc cu o serie de impulsuri pentru a produce o tensiune redresata de 14Vcc... Oricum si ''secundarul'' nu are o sarma cu sectiunea minima necesara unui amplif de 10-15W... 8) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum