Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

manual service Philips L01.2E AA

Postări Recomandate

va rog sa ma ajutati cu manualul service la un philips 21pt5409/01 cu sasiu l01.2e aa.trebuie sa intru in service mode pt a vedea o eventuala eroare.tv-ul functioneaza cateva minute dupa care intra in stand by.banuiesc memoria sau tubul.maine seara o sa vad tv-ul si vreau sa am temele facute.multumesc anticipat!PS:pe forum nu am gasit-o iar pe "eservice...." este doar prima parte.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bobo

2

• b_daniel

1

• dan-a2

1

• Toni Marginean

1

Top autori în acest subiect

• 3 ani mai târziu...

Tv-ul a venit cu descarcari la transformator pe care le-am rezolvat.Dar la cautare nu se opreste pe post decat in primele secunde (la rece), procesorul TDA9552 se incinge ,ceea ce duce la "fuga"de pe posturile deja memorate si ulterior la desincronizare. Prin racirea procesorului cu un radiator acordul se reface. Tensiunile de alimentare sunt bune, probat selector, memorie si cuart fara rezultate.Sa fie procesorul defect?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări