Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Clarion

webmaester

Postări Recomandate

salut de curand am intrat in posesia a doua difuzoare Clarion SW-12, 200w 8ohm, din care unul merge si unu nu, se renteaza sa le duc sa le fac?daca va rog puteti sa imi calculati o incinta pentru difuzorul respectiv :dans:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• webmaester

4

• Th3_uN1Qu3

2

Top autori în acest subiect

Vad ca nici pe site'ul oficial nu ii dau, parca ar fi firma fantoma... Daca nu vrei sa'ti bati capul sa'i masori, pune'l pe cel bun intr'o cutie inchisa undeva pe la 30-40l si o sa sune cat de cat. Nu se merita sa'l repari pe celalalt.

Link spre comentariu

da acum am constatat ca si ala care merge baraie la volum mai mare si am zis ca o sa le duc sa vad cat ma costa sa le repar pe amandoua, de rentat cred ca se renteaza deoarece nu am dat nimic pe ele :da iar cu incinta poti sa imi dai ceva dimensiuni pentru ea :jytuiyu

Link spre comentariu

salut ieri am adus difurile de la facut, care poate sa imi recomande o cutie pt ele fara bass reflex, si tipu care le-a facut a zis ca pot sa le pun si asa direct fara filtru deoarece reda toata gama de frecvente, se poate si fara filtru sau trebuie neaparat filtru? :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări