webmaester Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 salut de curand am intrat in posesia a doua difuzoare Clarion SW-12, 200w 8ohm, din care unul merge si unu nu, se renteaza sa le duc sa le fac?daca va rog puteti sa imi calculati o incinta pentru difuzorul respectiv Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Posteaza parametrii aici si dupa aia vedem cum e cu calculul incintei. Incinta va fi pentru casa sau pentru masina? Link spre comentariu
webmaester Postat Decembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2009 parametrii nu ii am si nici nu i-am gasit incinta va fi pentru camera Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Vad ca nici pe site'ul oficial nu ii dau, parca ar fi firma fantoma... Daca nu vrei sa'ti bati capul sa'i masori, pune'l pe cel bun intr'o cutie inchisa undeva pe la 30-40l si o sa sune cat de cat. Nu se merita sa'l repari pe celalalt. Link spre comentariu
webmaester Postat Decembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2009 da acum am constatat ca si ala care merge baraie la volum mai mare si am zis ca o sa le duc sa vad cat ma costa sa le repar pe amandoua, de rentat cred ca se renteaza deoarece nu am dat nimic pe ele iar cu incinta poti sa imi dai ceva dimensiuni pentru ea Link spre comentariu
webmaester Postat Decembrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2009 salut ieri am adus difurile de la facut, care poate sa imi recomande o cutie pt ele fara bass reflex, si tipu care le-a facut a zis ca pot sa le pun si asa direct fara filtru deoarece reda toata gama de frecvente, se poate si fara filtru sau trebuie neaparat filtru? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum