Vizitator Vasile Postat Iulie 1, 2005 Partajează Postat Iulie 1, 2005 Nu am momentan niciunul dar o sa pun pe site. Link spre comentariu
ICEMAN Postat Iulie 1, 2005 Partajează Postat Iulie 1, 2005 ma bate gandul sa incerc si io amplificatorul asta varianta pusa de holton pe sitecred ca o stiti daca nu o fi aceeasice vreau io, este sa scot clip-ul!ce e de facut?pur si simplu scot din montaj modulul acela cu 2 tranzistoare fara nici o alta modificare?ms pt raspuns chiar dak intrebarea mea este oarecum aiurea pusa, dar vreau sa fiu sigurnu de alta dar nu am mai construit nimik cu MOSFET pana acum :roll: :?: :roll: :?: :roll: :?: Link spre comentariu
csl1131 Postat Iulie 1, 2005 Partajează Postat Iulie 1, 2005 scoti alea 2 tranzistoare si ce mai e pe langa el.. ce ziceai tu.. atata...modulul ala..eu zic sa il lasi..pt ca e fffffffffffff uitl..vezi cand distorsioneaza..si stii cand sa nu dai mai tare sa sa nu iti arzi tw, ca stii ca la distorsiuni alea pica primele..eu de acuma la ce amp fac chiar daca nu are led de clip pun eu unul.. Link spre comentariu
ICEMAN Postat Iulie 2, 2005 Partajează Postat Iulie 2, 2005 folosesc alt montaj gen vu-metru care il folosesc de cand fac puteri si nu mi-a aratat eronat niciodata atata timp cat l-am reglat cum trebuie de aceea vreau sa scot clip-ul de la el :wink: stiu ca e fff utila o avertizare optica MULTZAM de raspuns Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 2, 2005 Partajează Postat Iulie 2, 2005 Pui un led in plus la monteajul ala :DSau pui un condensator care sa se incarce, si cand ajunge la o tensiunea de prag stabilita atunci iti va micsora volumul.Alt avantaj e ca nu trebuie reglat ca si vumetrul. Link spre comentariu
ICEMAN Postat Iulie 2, 2005 Partajează Postat Iulie 2, 2005 sa inteleg ca la +/-70V alimentare scoate 400Wpe 4ohmi? Link spre comentariu
ICEMAN Postat Iulie 2, 2005 Partajează Postat Iulie 2, 2005 acumexista posibilitatea sa iau de undeva mos-urile imperecheate daca da care este pretul pe bucata? sau pereche :roll:Vasile c12 ala ce valoare are ?ca pe schema nu am reusit sa descifrez :oops: ms Link spre comentariu
ICEMAN Postat Iulie 2, 2005 Partajează Postat Iulie 2, 2005 gata am gasit 0,47uF :lol: ms oricum :wink: Link spre comentariu
pid Postat Iulie 5, 2005 Partajează Postat Iulie 5, 2005 vreau si eu mosuri imperecheate.... stie careva de unde?ce mosuri se pot folosi? din alea care se gasesc mai frecvent Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 5, 2005 Partajează Postat Iulie 5, 2005 imperecheate de la mine.... peste 2 saptamani :lol: nu mia am bani Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 6, 2005 Partajează Postat Iulie 6, 2005 10 lei bucata tranzistor indiferent de cate perechi cumperi, daca vrei sa-ti imperechez 100 bucati (cu acelasi curent) atunci se ridica pretul proportional cu nr de perechi.Iti dai seama ce nebunie este sa gasesti 100 de tranzistori cu acelasi factor :lol: Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Iulie 6, 2005 Partajează Postat Iulie 6, 2005 daca sunt din acelasi lot eu nici nu ii imperechez pentru ca sunt foarte asemanatori Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 6, 2005 Partajează Postat Iulie 6, 2005 diferentele intradevar sunt ff mici daca sunt din acelasi lot. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum