Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

IPA400

Vizitator Sorin175

Postări Recomandate

• Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• csl1131

5

• ICEMAN

5

• LUCI

4

• cos22tm

3

Top autori în acest subiect

in afara de vasile nu mai stiu pe cineva sa vanda asa ceva.. deci ..vb cu el.. :d mai ar merge sa le faci singur, sa cumperi numai cablajul...sau sa il faci si pe ala.dar daca nu ai mai facut amplif si nu stii bine ce faci..atunci poti sa arzi ceva si sa iesi mai scump decat unul montat.. deci sa iei unu gata nu stirica..macar stii ca piesele sunt originale si merge...

Link spre comentariu

Nu stiu un pret pentru ca nu am calculat dar nu depaseste 1,5 mil, probabil mai putin.

pai daca e 1.9 mil kitu montat si testat.....cat poate fi nemontat - ca sa facem o analogie cu IPA 200 unde kitu montat e 1.5 mil si cel nemontat e 700.000...... te las pe tine sa decizi :wink:
Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Nu ma supar, cui nu-i convine nu cumpara.Pace la toata lumea, din toamna cel tarziu nu mai gasiti kituri facute de mine, ma reprofilez pe aplicatii industriale.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări