Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Comunicare in LabView

satelit

Postări Recomandate

Am construit o placa de achizitie cu FT 232BM USB Serial Convertor si un microcontroler ,am reusit sa comunic cu placa dar configurind LabView la port serial.De la FTDI am luat citeva exemple in acest program si am vazut ca ei se folosesc de driver-ul FT232 adica comunica prin el utilizind o functie(call Library Function).Problema este ca eu nu reusesc sa comunic cu placa in acest fel.

Poate cineva sa-mi dea o idee sau un exemplu? :?: :?: :?:

bogdanm: se mutal la "Diverse"

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdanm

2

• satelit

2

Top autori în acest subiect

Am construit o placa de achizitie cu FT 232BM USB Serial Convertor si un microcontroler ,am reusit sa comunic cu placa dar configurind LabView la port serial.De la FTDI am luat citeva exemple in acest program si am vazut ca ei se folosesc de driver-ul FT232 adica comunica prin el utilizind o functie(call Library Function).Problema este ca eu nu reusesc sa comunic cu placa in acest fel.Poate cineva sa-mi dea o idee sau un exemplu? :?: :?: :?:

Nu stiu cat de mult are legatura cu PIC-urile ce scrii tu aici, asa ca s-ar putea sa mut subiectul. Dar pana ma lamuresc, te rog sa fii putin mai concret. Despre ce functie e vorba? Un link ai? Niste cod care nu-ti merge cand incerci sa comunici cu placa? Am lucrat cu FT245, dar nu cu driver-ele seriale, ci cu cele directe. Poate imi suna ceva cunoscut daca inteleg mai clar ce vrei sa spui.
Link spre comentariu

A, ok. Deci tu vrei sa-l folosesti tot din LabView. Abia acum am inteles. Atunci ma retrag din discutie, habar n-am cu ce se mananca LabView :)O sa mut totusi subiectul la "Diverse".

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări