coco243 Postat Aprilie 3, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Era chestia de mufe pana la urma, nu le legasem bine, dar circuitul integrat tot mi se incinta foarte rau, mi s-o fi si ars, cine stie? Aud in boxa de pe iesre doar un barait, cum se auzea la radiourile alea vechi, mari, cand nu prindeai posturile bine, i schimb tot nu se aude vreun sune ceva. Sa se fi ars circuitul integrat TDA? Si totusi de ce se incinta asa urat? Link spre comentariu
Vizitator MIRCEABONDAR Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Buna dimineata. As vrea sa-mi fac o placa cu circuit integrat, metoda cu hartia. Chestia e ca nu am imprimanta laser. Daca ma duc si imprim schema la magazin are ceva?.Daca pun fierul de calcat pe hartie peste o ora mai ramane copiata schema pe textolit? Link spre comentariu
iora Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Buna dimineata. As vrea sa-mi fac o placa cu circuit integrat, metoda cu hartia. Chestia e ca nu am imprimanta laser. Daca ma duc si imprim schema la magazin are ceva?.Daca pun fierul de calcat pe hartie peste o ora mai ramane copiata schema pe textolit?poti sa imprimi traseul listat cu imprimanta laser si dupa o luna ,daca ai pastrat in bune conditii foaia ... Link spre comentariu
stefanstudio Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 interesanta metoda de imprimare am cautat cate ceva pe net dar nu prea am inteles multe poate se ofera cineva sa imi explice si mie cum se face o astfel de imprimare Link spre comentariu
vio2007 Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Vezi aici despre realizarea circuitelor imprimate:http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=14&t=97.Daca nu intelegi ceva, intrebi in acest topic, nu mai deschide subiect nou, topic separat! Link spre comentariu
stefanstudio Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 NU STIU DACA AM INTELES PERFECT NU E PREA COMPLICAT TOTUSI DAR AM CITIT UNDEVA CA AR MERGE SI DACA MA DUC LA UN XEROX SCOT SCOT POZA SI O IMPRIM CU FIERUL DE CALCAT PE CABLAJ DACA AR MERGE LA XEROX RA FI FRUMOS NU AS MAI PICTA CU VOPSEA CABLAJELE ORICUM LE PICTEZ FOARTE BINE SI ASA DAR DACA AR MERGE LA XEROX IAR DA UN ASPECT DE FABRICA Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Merge si la xerox, te rog nu mai scrie cu litere mari, pe internet scrisul cu litere mari e ca si cand ai tipa la lume. Link spre comentariu
stefanstudio Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 mersi ok nu mai scriu cu litere mari oricfara sa imi dau seamaum nu am intentionat sa scriu asa era caps lock activat Link spre comentariu
coco243 Postat Mai 10, 2011 Autor Partajează Postat Mai 10, 2011 Minune! merge, dar mi s-a intamplat ceva foarte bizar. Folosesc mufe Jack 3,5mm. Dupa cate am studiat am vazut ca aceste mufe sunt delimitate in 3 zone, stanga, dreapta si masa. Pentru emiterea semnalului folosesc un casetofon vechi. Deoarece am construit un amplificator mono, folosesc doar stanga, adica prima delimitare a mufei jack si masa. Cu conexiunilea astea obtin doar un barait puternic si un fel de ritm foarte slab al muzicii. Daca bag doar jumatate mufa tata ce duce un cablu la amplificator, in mufa mama al casetofonului, se aude acceptabil, semn ca prima delimitare (stanga) din varful mufei jack atinge, delimitarea a 2-a (dreapta) a mufei mama, iar masa bate se atinge cu masa. Am zis, bun, lasa ca schimb firele in mufa tata, schimb stanga cu dreapta si-mi primesc semnal din delimitarea a 2a a mufei mama ( dreapta) si in capatul celalalt al cablului ce duce catre amplificator semnalul se duce tot fara modificari. Stupoare!! nu-mi merge? De ce? Link spre comentariu
coco243 Postat Mai 29, 2011 Autor Partajează Postat Mai 29, 2011 Am transferat componentele de pe placa de test, pe placa corodata de mine, dar nu-mi amplifica, aud in boxe muzica, dar neamplificat, cum imi dau seama de unde vine problema? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum