Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inceputurile PCB

coco243

Postări Recomandate

Pana acum m-am jucat si eu pe o placa de test cu niste diode, tranzistori si leduri deslipite de pe un televizor vechi, dar vreau sa trec la ceva mai complex, la cablaje, nu am mai facut asa ceva in viata mea, dar mi-am comandat acum o placa de textolit si niste clorura ferica, cand o sa vine as vrea sa fac ceva din ele, dar avand in vedere ca nu am mai facut niciodata asa ceva as vrea cumva sa ma indrumati spre un circuit foarte simplu, pt ca nu am exprienta, mersi.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 114
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• coco243

45

• ratza

18

• srdjan

9

• remus68

7

Top autori în acest subiect

Pai subiectul pe care mi l-ai dat se bazeaza pe metoda foto, eu cred ca pt un incepator ca mine ar fi mai buna metoda folosirii markerului si a clorurii ferice, eu nu am conceput si realizat o schema in viata mea de aceea cer si ajutor in cel mai simplu circuit de realizat, multumesc.

Link spre comentariu

Am gasit pe siteul conexelectric LM1875 T, ma gandesc ca nu e diferenta, cel putin una care sa-mi faca probleme.

LM1875T are capsula neizolat?, adic? talpa e metalic?. LM1875TF e izolat. Dup? cum am mai zis, po?i pune inclusiv TDA2030, (sau TDA2030A, e mai bun), TDA2040, TDA2050 f?r? s? faci modific?ri ale pieselor sau ale cablajului.cirip, s?ru' mîna pentru aprecieri :)
Link spre comentariu

Sa ai in vedere un aspect: in momentul in care desenezi cablajul cu marker pe placuta sa-l "oglindesti", a.i. pe placa sa desenezi negativul placii. La montajele cu integrate (cum vad ca vrei sa faci) ar putea fi o problema daca nu faci chestia asta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări