Jimmy Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 off-topic: dragosss, vad ca esti nou pe forum. n-ar strica sa-ti faci timp sa citesti regulamentul de aici: viewtopic.php?f=36&t=2390 si sa incerci pe cat posibil sa nu faci posturi consecutive (ai un buton de editare), si sa nu scrii cu majuscule pentru ca 'pe net' asta se considera tipat. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 PARTEA BUNA A LUCRURILOR ESTE CA LA SISTEMUL ISOBARIC VB VA FI 1/2DIN VB NECESAR UNUI DIFUZOR FB RAMAMAND ACELASI .LUCRU IDEAL IN CTIA DE SUBWOOFERE . Asta era si ideea, sa fie cutia mai mica. Si vezi ca am proiectat'o eu dupa parametrii T/S, care sunt postati intr'un alt topic de teo76. Daca scrii cu majuscule si nu cauti un pic inainte sa postezi nu e vina mea. Link spre comentariu
Vizitator teo76 Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 la indicatiile domnului Th3_uN1Qu3 am inceput constructia incintei Link spre comentariu
Vizitator teo76 Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 inca doua Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 Foarte frumos lucrat, felicitari! Incearca sa pui pozele intregi (copiaza linkurile de pe imageshack cu totul nu le pune ca atasament) sa putem vedea mai mare si mai clar. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum