macvio53 Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Salut.Doresc sa achizitionez un TOSHIBA import Anglia.Ma adresez forumistilor care detin acest tip de tv,daca sunt multumiti de el.As dori sa stiu daca poate receptiona imaginea si in format 16:9.Vreau ca acest tv sa-l folosesc in proportie de 80% pt.receptie cablu.Astept raspuns la e-mail [email protected]. Link spre comentariu
macvio53 Postat Decembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Chiar nu este nici un forumist care detine acest tip de lcd? Link spre comentariu
danzup Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Chiar nu este nici un forumist care detine acest tip de lcd?Orice LCD merge in formatul mentionat !!!De ce din Anglia ? De ce nu din Romania nou cu garantie ? Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 asigurativa in primul rand ca e tras in banda pentru romania ca sa nu mai dati bani pe servce la el,daca nu aveti acces la cablu de unde il achizitionati intrati in menu ul lui si vedeti si in partea de cautare a canalelor sa aiba otiuna de a schimba benzile,vhf,uhf deci nu numai uif,si norma,standard sa contina si bg ,dk sau cel putin bg,si dupa cum zicea si colegul nu prea se merita second hand decat la cel putin un sfert din pretul real,avand in vedere ca unele dupa ce sau stricat te cam uiti la ele din lipsa de piese sau te usuca buzunarul cand le gasesti. Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 http://images.google.ro/imgres?imgurl=h ... N%26um%3D1 Link spre comentariu
macvio53 Postat Decembrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2009 Revin la subiectul de mai sus cu urmatoarele lamuriri;-tv-ul il achizitionez de la o firma din Romania care sustine ca ar fi second hand nefolosite.-pretul mi s-a parut f.bun avand in vedere acelasi tip de tv comercializat ca nou in magazinele de profil.Multumesc celor care mi-au raspuns.CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI 2010 tuturor forumistilor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum