Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nvidia geforce 4 mx440 agp8x

cristi_dolce_2009

Postări Recomandate

salut,am si eu o intrebare,am un pc care contine o placa video nvidia geforce4 mx 440,nu am driver la placa ma-m tot chinuit cu fel si fel de programe de scanat drivere si tot nu pot sa instalez driverul :sparge: ,dak dau la computer management la device manager apare la display adapters NVIDIA GEFORCE4 MX 440 with AGP8X dar apare si un semnul exclamari intr-o bulina galbena dak cnv poate sa ma ajute ii multumesc mult

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristi_dolce_2009

8

• langa

4

• The Stressmaker

2

• Th3_uN1Qu3

2

daca esti sigur pe placa care o ai intra pe site-ul oficial de la nvidia si descarca driverele pentru placa ta fctie de sistemul tau de operare. daca nici asa nu merge undeva e bai... ti-as sugera sa cauti ceva driver generic pt nvidia.

Link spre comentariu

am descarcat un driver de la acel site si tot acelasi fenomen,cnv mai mi-a zis ka este posibil sa fie din cauza ca am un monitor mai antic :sparge: ,am folosit driver scanner 2009 si acolo imi arata ca am adaptorul instalat dar nu am monitorul instalat ce ma sfatuiti? sper ka nu :sparge:

Link spre comentariu

ce sistem de operare ai?Suporta mai multe rezolutii si 32biti la display properties?Daca imaginea se misca bine,poti s-o lasi asa. vezi si cu aida32 sau everest ce mesaj iti da.Monitorul nu are nici o legatura.Pe ce placa de baza ai instalat-o?Poate e vreun conflict.

Link spre comentariu

Eu am patit-o cu radeon 9250 de 256Mb pe MB assus P4PVM,procesor intel 2,4G.Nu mergea decat cu AGP 4X.Dupa ce am citit apoi manualul placii de baza am vazut ca nu e compatibila cu radeon seria 9xxx.Acum am pus Nvidia Gforce4-MX440 de 64Mb,care merge la AGP8x. Nvidia,initial am avut-o pe un AMD duron de 1,4G.In general Nvidia e compatibila cu toate configuratiile.

Link spre comentariu

Daca e MSI,de care am eu, driverul original verifica si existenta ventilatorului chiar daca placa nu e prevazuta cu asa ceva (placa video are mufa cu senzor de turatie dar radiator pasiv).Eu prefer sa folosesc driverele originale,am senzatia ca nu crapa asa des ca cele generice.O mica problema la driverele MSI :oveclock-eaza placa de la 350 la 405 MHz,fara ventilator in 30 min se blocheaza in jocuri mai slabute (cu ventilator de 50 e ok).Probleme pot aparea cu placa de sunet,incompatibilitate la agp-ul placii de baza cu agp-ul placii video.Vezi ce zice everest referitor la natia placii si erorile posibile,eventual sa generezi un raport cu el pe care sa-l postezi aici daca se poate(editand datele personale care apar in el).Mai ai vre-un adaptor intre monitor si placa video? Daca nu vede monitorul forteaza-l manual pe standard vga (sau alege-l din lista daca-l gasesti acolo) daca e pe plug`n play.Ultima posibilitate e ca toate programele alea de drivere pe care le-ai incercat sa fi facut o amestecatura in driverele video.Da uninstall la toate driverele si lasa la restartare sa instaleze winxp driverul lui.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

nu am reusit sa fac nimik.nu se potriveste niciun driver nvidia....am vazut ka la placa video nvidia la resurse acolo scrie (dispozitivul nu utilizeaza nicio resursa,deoarece a aparut o problema) help pliz! :speriat

Link spre comentariu

cum ti-au spus si colegii, pe site la nVidia gasesti driverul pentru placa asta, si anume nVidia ForceWare 93.71

daca cu driverul ala nu reusesti nimic, ar trebui sa reinstalezi windowsul, si sa mai incerci cu driverul inca odata. daca nu e vreo problema de compatibilitate intre placa de baza si placa video, va merge sigur.

aici gasesti driverul: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71_2.html

Link spre comentariu

daca nu reusesti cu sfaturile de mai sus,pune placa video in alt calculator si vezi daca da aceleasi erori.macar vei sti daca e placa de vina sau nu..in mod normal wind xp sp1 si sp2 instaleaza singur driverul,nu ai nevoie sa cauti driveri.stiu pt ca am si eu o placa identica.

Link spre comentariu

ms pentru sfaturi,cnv mi-a zis ka este din cauza la windows,am un sp2 modificat ,nu este original,si placa video inainte functiona dar sa defectat hdd si am pus unul sata si pe ala nu merge sa ins windows sp2 original ka nu vede hdd nu are driver windows si de aceea am un windows modificat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări