Vizitator hazard Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 Sal.Imi poate spune si mie cineva pe unde pot gasi niste informatii referitoare la amplificatoarele Menadi seria Classic.N-au site n-au nimic astia.Tot ce stiu despre ele e ca sunt fabricate prin anii '80-'90 cred, design f simplu ( niste cutii negre , cu 2 potentiomatre de volum pe fatza si o aerisire in partea stanga, 3 led-uri, unul verde de retea, unul portocaliu de clipping pp si unul rosu de protectie).Am vazut vreo 3 modele, numai putere difera la ele, dar vreau sa aflu mai multe(calitate, fiabilitate, comparatii etc.)Stie cineva pe unde pot gasi aceste informatii???? Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 Pune o poza dak poti, eventual una din interior. O zis vecinumeu ca luna trecuta o vandut ceeva asemanator. Link spre comentariu
bolek Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 Menadi, daca e acelasi cu boxele Menadi, e o firma romaneasca cu electronisti platiti prost, cu patron turc pe nume Menadi :wink: stiu ca suna bine, dar nu e ceva occidental... :? Link spre comentariu
Vizitator hazard Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 poze momentan nu exista, dar din cate stiu n-au nici o legatura cu romanii aceste statii, modelele de care vorbesc eu am impresia ca sunt facute in Italia.O sa fie si niste poze in curand. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 Astept cu nerabdare pozele pana atunci ma mai interesez la vecinu sa vad unde o fost facut al lui Link spre comentariu
Vizitator georgestanica Postat August 11, 2006 Partajează Postat August 11, 2006 poze momentan nu exista, dar din cate stiu n-au nici o legatura cu romanii aceste statii, modelele de care vorbesc eu am impresia ca sunt facute in Italia.O sa fie si niste poze in curand.mai,scuze,dar cred ca esti "habarnist".no lua ca pe jignire da vezi ca astea s-au lucrat in Bucuresti.stiu! Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 11, 2006 Partajează Postat August 11, 2006 poze momentan nu exista, dar din cate stiu n-au nici o legatura cu romanii aceste statii, modelele de care vorbesc eu am impresia ca sunt facute in Italia.O sa fie si niste poze in curand.mai,scuze,dar cred ca esti "habarnist".no lua ca pe jignire da vezi ca astea s-au lucrat in Bucuresti.stiu!Si tu vezi ca esti in urma :smt003 cam cu un an.. :smt006 Link spre comentariu
mircea626 Postat August 13, 2006 Partajează Postat August 13, 2006 am avut nu de mult un asemenea amplif la reparat.stiu ca finalii erau MJ15024 si 15025 si pina sa gasesc ceva de calitate am cumparat vreo 4 care erau contrafacuti. aveau si un pret pe masura.am inteles de la proprietar ca treaba asta cu finalii i se intimpla destul de regulat(cam la 4-5 luni) cu toate ca o folosea regulamentar.cel putin asa spunea el.pina la urma s-a plictisit sa tot repare la ea si a vinduto Link spre comentariu
mircea626 Postat August 13, 2006 Partajează Postat August 13, 2006 acu am vazut si de cind e topicul :axe: Link spre comentariu
Golem Postat Septembrie 25, 2006 Partajează Postat Septembrie 25, 2006 Menadi, daca e acelasi cu boxele Menadi, e o firma romaneasca cu electronisti platiti prost, cu patron turc pe nume Menadi :wink: stiu ca suna bine, dar nu e ceva occidental... e tatar, nu turc... :snakeman: Link spre comentariu
Vizitator Djo Sistems Postat Octombrie 2, 2006 Partajează Postat Octombrie 2, 2006 Da Menadi e o firma romaneasca care s-a transformat foarte mult in ultimii ani.Menadi----fosta Senya 99-----actuala And-roll(au stand la Muzica).Fabrica amplificatoarele Mach Audio(copiate dupa Qsc) si toate boxele cu care sunt echipate 90% din cluburile din Romania(And-roll cutia,inauntru Eminence) si multe alte aparaturi profesionale(lumini,controllere,scannere etc.)Apropo amplificatorul ala al tau suna ffff bine si sunt printre primele fabricate de Menadi.Dc nu ma insel scoate 2*600 w in 4 ohmi si 1200 in punte.Am lucrat mai mult la o discoteca cu asa ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum