Vizitator m3_catalin Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Am mai studiat eu numaratoarele anul trecut la facultate dar singur mi-e greu sa inteleg si consider ca m-ar ajuta niste sfaturi, idei.Am de realizat un proiect la un obiect la care mi se cere desenul si programul de realizare a functionarii circuitului unui numarator divizor cu 3 activ pe frontul descrescator.Acum faceti-ma sa inteleg ce trebuie sa fac va rog. Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 numarator divizor cu 3[attachment=0]Divizor cu 3.JPG[/attachment] Link spre comentariu
Vizitator m3_catalin Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 si un program de functionare stii ? Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Program pentru ce?Ati scris numarator, deci daca prezentati impulsuri la intrare, la iesire aveti un impuls la 3 de intrare.Dvs. doriti evolutia starilor? Link spre comentariu
Vizitator m3_catalin Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 pai eu am nevoie de un proiect la automate programabile in care se include desenul numaratorului divizor cu 3 si programul de functionare. mai exact programarea unui automat care e format dintr-un counter 3 activ pe frontul descrescator. am un exemplu pentru un counter 10 si front crescator da ma uit la magaru la poarta noua. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum