bogdy165 Postat Decembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2009 am inteles de la mai multi ca ar fi fost problema ca iam dat tare la mixer si la statie mai putin. Link spre comentariu
lorik199 Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 cred ca vroia sa zica ca volumul de la mixer a fost de exemplui pe la 80 % si cel de la statie pe la 30 %oricum e absurd Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Bineinteles ! Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 se poate sa fie in situatia urmatoare: un mixer sa fie cu un nivel de iesire de 2-3V legat la intrarea phono a ampifului care are cateva zeci de mV.... Link spre comentariu
bogdy165 Postat Decembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Lam facut si am aflat si cauza.Era siguranta termica de la traf de vina. Link spre comentariu
BF37 Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Ok ! ai scapat eftin , dar ti-a zis de ce a " sarit " siguranta termica ? . . . . . Nu sitii ? I-ti zic eu ...... pt ca ai bagat pe gat semnal mai tare in amplif => deci a ajuns la puterea maxima mult mai devreme , dar pt ca tu inca mai aveai volum de dat din satatie , i-ai dat sa cante cu maximum de distorsiuni mirandu-te : Ce bine merge si ce tare ! .................. => transformatorul s-a incalzit mult mai repede si pt ca finalii au rezistat la curentul consumat in plus , el a cedat saracu ( e ca cum ai incerca sa alergi cu o persoana in spate si sa vrei sa te descurci la fel de bine ca si cand ai fi singur ). Or fi Pioneer-urile amplifuri sanatoase , dar ai si tu grija de el , daca nu vrei sa te lase cand ti-e lumea mai draga. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum