Vizitator inginer001 Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Salut.M-am hotarat sa fac un proiect cu dsPic33 de la Microchip.L-am gasit la Farnell.M-am uitat pe site cam cum se face comanda si am observat ca sunt 2 modalitati: prin card si prin cont client.Ceea ce nu am inteles este daca faci prin cont client, platesti la livrare?De asemenea as dori sa stiu de la cei care au mai facut comanda la Farnell.Unde are sediul firma aceasta in Romania.Cam cat dureaza pana ajunge comanda?Multumesc.PS: Ma scuzati pentru faptul ca poate nu am postat unde trebuie, dar chiar nu stiu unde ar fi trebuit sa pun intrebarea. Link spre comentariu
Laci Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Eu comand des de la ei, www.protehno.ro , [email protected] in cateva zile iti trimite cu curier sau posta, plata il faci ramburs. Link spre comentariu
Vizitator inginer001 Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Salut.Multumesc pentru raspuns.Firma protehno are contract cu cei de la Farnell?Am dat click acolo la cerere de oferta, pe langa adresa si adr. de email, imi mai cer "Farnell Order Code".Asta inseamna ca trebuie sa ma duc pe site la Farnell sa fac comanda si apoi sa scriu un cod acolo?Eu sunt din Iasi.Cam cat timp dureaza pana ajunge comanda? Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Codul de la Farnell e compus din 7 cifre, ca aici, de exemplu: http://ro.farnell.com/vishay-bc-compone ... dp/8820899 Codul componentei e 882-0899, fiind mult mai simplu de c?utat decît 4700uF, cum am dat eu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum