Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect dsPic

Vizitator inginer001

Postări Recomandate

Vizitator inginer001

Salut.M-am hotarat sa fac un proiect cu dsPic33 de la Microchip.L-am gasit la Farnell.M-am uitat pe site cam cum se face comanda si am observat ca sunt 2 modalitati: prin card si prin cont client.Ceea ce nu am inteles este daca faci prin cont client, platesti la livrare?De asemenea as dori sa stiu de la cei care au mai facut comanda la Farnell.Unde are sediul firma aceasta in Romania.Cam cat dureaza pana ajunge comanda?Multumesc.PS: Ma scuzati pentru faptul ca poate nu am postat unde trebuie, dar chiar nu stiu unde ar fi trebuit sa pun intrebarea.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Laci

1

• ratza

1

Top autori în acest subiect

Vizitator inginer001

Salut.Multumesc pentru raspuns.Firma protehno are contract cu cei de la Farnell?Am dat click acolo la cerere de oferta, pe langa adresa si adr. de email, imi mai cer "Farnell Order Code".Asta inseamna ca trebuie sa ma duc pe site la Farnell sa fac comanda si apoi sa scriu un cod acolo?Eu sunt din Iasi.Cam cat timp dureaza pana ajunge comanda?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări