q_acdc Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 No fain, se termina si bateria imediat.Lumanare ,surubelnita ,un scaunel si spor la treaba. Link spre comentariu
script22 Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Alo a venit lumina ? Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Incearca aici http://www.e-electricianautorizat.ro/sector5.php. Sper sa nu se considere reclama, desi puteai sa cauti singur cu o simpla cautare pe google - asa cum am facut si eu ! Link spre comentariu
Vizitator silviu1983_2004 Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 scoate ce ai prin prize si daca tot sare, anuleaza siguranta si leaga firele pe direct intr-o rigleta si maine schimba siguranta Link spre comentariu
Vizitator valirex Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Salut,acum am vazut subiectul asta din intamplare,banuiesc ca ai rezolvat deja si nu mai e valabil,puteam sa vin eu si te rezolvam pe loc orice problema ar fi fost,eventual schimbam siguranta.PS: stau si pe aproape Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 In 8 zile avea timp sa-si schimbe instalatia electrica in tot apartamentul ! Link spre comentariu
srdjan Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 poate de asta nu mai intra pe forum.... nu a rezolvat inca cu siguranta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum