Vizitator soulviasound Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Sal,Exista un electrician disponibil la ora asta. Nu se mai ridica siguranta pentru prize, tot cade. Pe net nu am gasit pe nimei sa si raspunda.Sau poate stiti pe cineva ? Doar un numar de tel doresc.Mersi Link spre comentariu
harman37arun Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 scoteti tot ce aveti in prize si ridicati siguranta si spuneti daca sta. Link spre comentariu
Vizitator soulviasound Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 scoteti tot ce aveti in prize si ridicati siguranta si spuneti daca sta.Am facut asta, cred ca este dusa capsula aia, nu cred ca este nimic in scurt. Link spre comentariu
script22 Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Daca esti sigur leagea pe direct Daca face bum nu sunt de vina Link spre comentariu
Vizitator soulviasound Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Pai tocmai, ca nu vreau sa-mi bag dejtele pe-acolo, nu am nici creion de faza si aparatul de masura la mine.Nimeni nu stie pe cineva disponibil ? Ar fi bun un serviciu de-asta NON STOP dar nu exista. Link spre comentariu
script22 Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Daca nu iti merge prizele cum intiri pe forum ? Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Daca e siguranta automata "Merve" am patit-o si eu...de la un surub strans prea tare s-a crapat carcasa si scapa tzumburushul acela... Link spre comentariu
paul14 Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Laptop sau vecinu/vecina. Link spre comentariu
Vizitator soulviasound Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Daca nu iti merge prizele cum intiri pe forum ?Laptop, net Vodafone. Cam de ce ma banuiesti acum ? Ca nu am ce face si vreau sa deranjez pe cineva ?@spitfireEste Den Braven Link spre comentariu
script22 Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Sa inteleg ca nu mai ai mult timp la disponibit (bateria ) )Din ce zona esti Link spre comentariu
Vizitator soulviasound Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Sa inteleg ca nu mai ai mult timp la disponibit (bateria ) )Din ce zona esti )))) Imi place esti si sadic.Zona Petre Ispirescu in Rahova. Link spre comentariu
q_acdc Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Pai tocmai, ca nu vreau sa-mi bag dejtele pe-acolo, nu am nici creion de faza si aparatul de masura la mine.Nimeni nu stie pe cineva disponibil ? Ar fi bun un serviciu de-asta NON STOP dar nu exista.Iti trebuie o surubelnita ,una bucata cablu cu lungimea de 15-20 mm lungime pt a strapa siguranta.Daca este un scurt undeva o sa sara siguranta generala (cea de pe scara blocului) : Link spre comentariu
script22 Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Da Departe pentru o depanare la ora asta Link spre comentariu
Vizitator soulviasound Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Ce simpatici sunteti voi la ora asta ) Tineti numere in telefon si nu vreti sa le dati. Link spre comentariu
Vizitator soulviasound Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 No fain, se termina si bateria imediat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum