Vizitator icekox Postat Iunie 26, 2005 Partajează Postat Iunie 26, 2005 imi trebuie o schema simpla de programator pentru eeprom memoria care trebuie scrisa este de tipul 24E, mai exact ST24EM6TR ma poate ajuta cineva ? va multumesc bogdanm: se muta la "Componente, documentatie si scheme" Link spre comentariu
cniky Postat Iunie 26, 2005 Partajează Postat Iunie 26, 2005 imi trebuie o schema simpla de programator pentru eeprom memoria care trebuie scrisa este de tipul 24E, mai exact ST24EM6TRma poate ajuta cineva ?va multumesccauta pe forum, s-a mai discutat.http://forum.izatech.ro/search.php Link spre comentariu
Vizitator icekox Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 in primu rind nu stiu de ce mi sa mutat topik-ulin al doilea rind am cautat in forum dar nu m gasit nici unde acel tip de memoriedar vad ca deja sa umplut forumul de "basinosi", care daca cunosc si ei cite ceva , se cred geniiba vere daca nu stii sa dai un raspuns care sa ajute pe cel care il solicita , stai in banca taparerea mea Link spre comentariu
sborkuti Postat Iunie 28, 2005 Partajează Postat Iunie 28, 2005 daca citeai datasheet-ul lui ST24EM6TR iti dadeai seama ca este vorba de un eeprom serial obisnuit ca si 24cxx de 16Kbit. programator: http://www.lancos.com/e2p/easyI2Cbus.gif soft: http://www.lancos.com/prog.html iar despre aceste lucruri exista informatii pe forum,problema este ca unii vor totul mura-in-gura fara sa se mai forteze sa caute Link spre comentariu
niq_ro Postat Iunie 28, 2005 Partajează Postat Iunie 28, 2005 in primu rind nu stiu de ce mi sa mutat topik-ul ca nu era pus bine in al doilea rind am cautat in forum dar nu m gasit nici unde acel tip de memorie http://forum.izatech.ro/viewtopic.php?t ... hlight=93c dar vad ca deja sa umplut forumul de "basinosi", care daca cunosc si ei cite ceva , se cred geniiba vere daca nu stii sa dai un raspuns care sa ajute pe cel care il solicita , stai in banca ta vorbeste mai frumos.... si ca sa ai material de citit si dupa care sa faci, daca iti e asa greu sa dai "search" vezi la http://www.niqro.as.ro/93Cx6.htm Link spre comentariu
bogdanm Postat Iunie 28, 2005 Partajează Postat Iunie 28, 2005 in primu rind nu stiu de ce mi sa mutat topik-ulHmmmm. De obicei raspunsul la intrebarea asta e greu de dat si depinde de o serie intreaga de circumstante cauzale. In acest caz insa, e foarte posibil ca subiectul sa fi fost mutat pentru ca nu avea legatura cu PIC-urile. Dar nu sunt sigur; nu pot decat sa-mi dau cu parerea.dar vad ca deja sa umplut forumul de "basinosi", care daca cunosc si ei cite ceva , se cred genii Vasile ... unde esti cand are lumea nevoie de tine. Propunere de ban din partea mea pentru pierdutu asta care e convins ca toata lumea e la fel de terminata ca el :evil: Link spre comentariu
Vizitator icekox Postat Iunie 28, 2005 Partajează Postat Iunie 28, 2005 ce ma deranjat a fost mutarea subiectului. ce, exista alt loc pentru memorii decit cel de PIC? daca da imi cer mii de scuze.faza cu mura in gura, nu prea e valabila in cazul unui forum. (parerea mea)tocmai de aia apelezi la forum sa afli cit mai repede si cit mai multe pareri. sau forumul de ce e? sa ne dam zorro, unii dintre noi, cit de destepti suntem?altii poate nu au avut acces la informatie atit de mult , dar au cunostinte si vor sa invete. Dar suntem romani ce naiba! trebe sa le dam in cap.in fine, imi cer scuze. am vrut doar sa trag un semnal de alarma, ca din pacate, am dreptate. :cry: Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Iunie 28, 2005 Partajează Postat Iunie 28, 2005 ce ma deranjat a fost mutarea subiectului. ce, exista alt loc pentru memorii decit cel de PIC? daca da imi cer mii de scuze.faza cu mura in gura, nu prea e valabila in cazul unui forum. (parerea mea)tocmai de aia apelezi la forum sa afli cit mai repede si cit mai multe pareri. sau forumul de ce e? sa ne dam zorro, unii dintre noi, cit de destepti suntem?altii poate nu au avut acces la informatie atit de mult , dar au cunostinte si vor sa invete. Dar suntem romani ce naiba! trebe sa le dam in cap.in fine, imi cer scuze. am vrut doar sa trag un semnal de alarma, ca din pacate, am dreptate. :cry:cu mura-n gura nu faci nimic.daca cineva iti serveste asta,in acea zi stii cum se face,a doua zi iti mai amintesti,a treia zi intrebi iar.(nu e o aluzie sau un repros,doamne fereste,departe de mine gandul acesta).forumul e ca sa fie citit si cercetat,caci probabil problema ce o intampini a mai fost discutata,si chiar probleme ce vor aparea pe parcurs sunt analizate pe undeva.faza cu acces la informatie cum spui tu nu e chiar asa,ai cautat cumva pe forum si nu ai gasit? cat despre "basinosi" cum le spui tu vad ca te refereai la cniky (doar el raspunsese mesajului tau) pe care personal nu-l cunosc decat de pe forum dar iti spun eu ca nu merita calificativul acesta din partea ta.dpdv al meu nu ar fi trebuit sa-ti raspunda nimeni,cauta citeste si astfel vei invata cate ceva. Link spre comentariu
Vizitator icekox Postat Iunie 29, 2005 Partajează Postat Iunie 29, 2005 "cat despre "basinosi" cum le spui tu vad cate refereai la cniky (doar el raspunsese mesajului tau) pe care personal nu-l cunosc decat de pe forum dar iti spun eu ca nu merita calificativul acesta din partea ta.dpdv al meu nu ar fi trebuit sa-ti raspunda nimeni,cauta citeste si astfel vei invata cate ceva."nu ma refeream nici decum la cnikyam mai spus, ma refeream strict la cel care a mutat topickul.nu vad legatura intre locul unde am postat si locul unde am fost "aruncat". Link spre comentariu
bogdanm Postat Iunie 29, 2005 Partajează Postat Iunie 29, 2005 nu ma refeream nici decum la cniky am mai spus, ma refeream strict la cel care a mutat topickul. nu vad legatura intre locul unde am postat si locul unde am fost "aruncat". Multumesc pentru calificativ. Hai sa judecam logic. Uite ce ai spus tu: imi trebuie o schema simpla de programator pentru eepromHmmm. Schema. Incepem sa gandim. Ai nevoie de o schema de programator. O schema de programator nu implica nicidecum un PIC. Tu vrei o schema oarecare de programator. Sectiunea pe care ai postat prima data era dedicata strict PIC-urilor. Stii macar ce e ala un PIC si ce face? Sunt curios.Cam asta e. Daca te duce capul sa intelegi explicatia asta (cumva ma indoiesc) e OK. Daca nu, iti urez bafta in a gasi persoane care sunt dispuse sa-ti bage scheme si explicatii mura-n gura fara ca tu sa fie nevoie sa misti vreun deget si/sau sa dai vreun search aici sau pe google (fereasca sfantu), ba chiar sa le mai si jignesti (asta ca bonus). Daca era dupa mine zburai demult de pe forum. Link spre comentariu
Vizitator icekox Postat Iunie 29, 2005 Partajează Postat Iunie 29, 2005 bine^nvoi aveti dreptatesi cu asta bastostotusi va multumesc pentru ajutorimi cer scuze celor pe care i-am jignit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum