Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor alegere subwoofer si amplificator auto

Vizitator sorin83

Postări Recomandate

Vizitator sorin83

Salut.

Saptamana viitoare o sa ma apuc sa-mi fac o incinta custom pentru portbagajul unei Skoda Octavia2.

Incinta vreau sa o fac din fibra de sticla (de ~ 1.5 cm grosime) si partea din fata din MDF. Mentionez ca va fii inchisa. Volumul pe care l-am aproximat este de ~20 L.

Am nevoie de sfaturi in privinta alegerii difuzorului de bass si a unui amplificator care sa-l miste.

La volumul cutiei nici nu pot spera la un woofer mai mare de 10 " (poate chiar 8").

Nu vreau subwooferul ca sa misc tabla de pe masina ci sa completez sunetul in masina. As vrea deci ceva orientat spre SQ.

Mentionez ca amplificatorul o sa fie conectat la un MFD2 Blaupunkt.

In conditiile astea ce as putea sa-mi iau la ~500-600 lei (difuzor si amplificator).

Componentele nu trebuie sa fie neaaparat noi dar sa fie in buna stare de functionare si sa nu aiba probleme ascunse.

Imi cer scuze daca nu trebuia sa postez aici ci la sectiunea auto. Nu am stiut unde sa intreb. Daca am gresit rog un moderator sa-l mute in sectiunea dedicata. Multumesc

Ce parere aveti de asta? L-am gasit nou la 230 lei.

http://www.lightningaudio.com/products/ ... cale=en_US

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări