Vizitator sorin_tiru Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 salut se va un montaj pcb care a fost folosit cu succes la emularea intrarii aux in la un radiocasetofon audi chorus.practic acest montaj pacalea intrarea cd changer a radiocasetofonului si permitea ca sunetul dintr-un mp3 portabil( dinala de casti) sa fie scos prin boxele masinii.Am taiat mai demult acest montaj (firele)si nu mai stiu sa leg exact firele la radiocasetofon.rog daca e cineva binevoitor sa imi explice cum se leg firele sau sa imi faca o schema, voi atasa 2 poze.Piesele folosite sunt 1 pic 12f675 - cu 8 picioruse2 pise gabene pe care scrie 100nj1001 piesa neagra UTC78L05 OHREZISTENTE: una galbena cu un capat negru pe care scrie IN43 rezistente ordinea culorilor e rosu albastru rosu auriuatasez poza cu montajul si poza cu conectorul casetofonului daca e cineva dispus sa ajute, probabil multi ar dori sa stie cum se poate realiza un montaj dinasta Link spre comentariu
Vizitator teddyfl Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 as fi bucuros sa te ajut...o poza detaliata ar rezolva problema... Link spre comentariu
Vizitator sorinelll Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 mai detaliata nu cred ca pot pune e facuta de un electronist si nu mai pot lua legatura cu el, daca se pricepe cineva opot trimite sa o repare si sa posteze apoi o schema sa ajutam si pe altii care ar vrea asa ceva astept un raspuns [email protected] Link spre comentariu
mad79 Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 pai poza o faci tu nu electronistul:), fa o poza mai clara fata-spate a circuitului. Link spre comentariu
dic Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Referitor la "pacalirea" HU ca ar avea cd changer am gasit aici http://www.reno.ro/index.php?showtopic=13982 o discutie. Nu am cd changer si nu as vrea sa schimb aspectul bordului, vdo dayton 4100 pe care il am montat se incadreaza perfect (ca design) si m-am si obisnuit cu el. As incercasa fac ce spune userul alexmirica pe acel forum dar ... parca n-as risca sa se se intample ceva facand puntea aceea intre pinii 13-14. Rugamintea mea este daca cineva poate sa-mi spuna daca e posibil sa fac acest lucru fara riscul de a strica ceva. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum