Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CD Changer vw emulator -schema

Vizitator sorin_tiru

Postări Recomandate

Vizitator sorin_tiru

salut se va un montaj pcb care a fost folosit cu succes la emularea intrarii aux in la un radiocasetofon audi chorus.practic acest montaj pacalea intrarea cd changer a radiocasetofonului si permitea ca sunetul dintr-un mp3 portabil( dinala de casti) sa fie scos prin boxele masinii.Am taiat mai demult acest montaj (firele)si nu mai stiu sa leg exact firele la radiocasetofon.rog daca e cineva binevoitor sa imi explice cum se leg firele sau sa imi faca o schema, voi atasa 2 poze.Piesele folosite sunt 1 pic 12f675 - cu 8 picioruse2 pise gabene pe care scrie 100nj1001 piesa neagra UTC78L05 OHREZISTENTE: una galbena cu un capat negru pe care scrie IN43 rezistente ordinea culorilor e rosu albastru rosu auriuatasez poza cu montajul si poza cu conectorul casetofonului daca e cineva dispus sa ajute, probabil multi ar dori sa stie cum se poate realiza un montaj dinasta

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mad79

1

• dic

1

• 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator sorinelll

mai detaliata nu cred ca pot pune e facuta de un electronist si nu mai pot lua legatura cu el, daca se pricepe cineva opot trimite sa o repare si sa posteze apoi o schema sa ajutam si pe altii care ar vrea asa ceva astept un raspuns [email protected]

Link spre comentariu

Referitor la "pacalirea" HU ca ar avea cd changer am gasit aici http://www.reno.ro/index.php?showtopic=13982

o discutie.

Nu am cd changer si nu as vrea sa schimb aspectul bordului, vdo dayton 4100 pe care il am montat se incadreaza perfect (ca design) si m-am si obisnuit cu el. As incercasa fac ce spune userul alexmirica pe acel forum dar ... parca n-as risca sa se se intample ceva facand puntea aceea intre pinii 13-14.

Rugamintea mea este daca cineva poate sa-mi spuna daca e posibil sa fac acest lucru fara riscul de a strica ceva.

Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări