Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hyundai HRH

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zozi67

3

• tehtronics

2

• FLORIN IORDACHE

2

• leoncris

2

• 2 ani mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...
Vizitator Tzushka13

Buna ziua tuturor!Va deranjez cu o mare rugaminte. Tatal meu are un TV Hyundai HRH 14 TXT care prezinta ca defect:comprima imaginea in partea de jos a ecranului si o si intoarce in acea zona, cu prezenta si a unor linii. Daca aveti idee de ce defect ar putea fi, v-as fi foarte recunoscatoare.Cum tata a fost la vremea lui mare reparator de TV-uri (bine, pe vremea celor cu lampi) ar vrea sa-si bage nasul in el. Daca aveti o schema a acestui model, v-as ramane vesnic indatorata. Cumva trebuie sa rezolvam problema, deoarece nu imi permit sa-i cumpar altul iar din pensia lui...nici vorba!Va multumesc anticipat de ajutor!

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Ca sa nu mai deschid alt subiect postez si eu aiciMa intereseaza si pe mine cum intru in meniul service al acestui TV, am imaginea cam stramba si as vrea sa o corectez ?Procesorul este Toshiba 8891CPBNG6KU3

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări