Vizitator todeasa radu Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Salut...am ambele tweetere arse la un set de boxe Sony Carbocon SS-3050 si as vrea sa stiu daca pot gasi ceva asemanator undeva sau poate are careva pe aici de vanzare ...de reconditionat a incercat cineva le-a reparat el stie cum dar suna diferit una mai tare una mai incet Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 ti-am trimis pm cu "locul" din care poti achizitiona tweetere sony... Link spre comentariu
rares01 Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 cumpara altele nu merita efortu sa le repari Link spre comentariu
Vizitator todeasa radu Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Nu vreau sa le repar ci sa cumpar altele aia ziceam ....dar de unde ceva asemanator sau chiar Sony nu am gasit nicaieri .....nici pe okazii.... Link spre comentariu
rares01 Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 http://www.tehnoelectric.ro/ cauta aici poate gasesti ceva au multe .. chiar aceleasi tweetere nu cred ca vei mai gasi inlocuiestele cu ceva asemanator la putere/impedanta/marime bafta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum