FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Salut!Am si eu acest tv-u GRUNDIG ARCANCE MF 55-2401/5 Top,la reparat l-am facut merge dar trebuie sa-l mai trag in banda, dar trebuie sa intru in menu service,si nu prea stiu cum sa intru in menu service,Daca vreti ca sa ma ajutati si pe mine, cum se intra in menu service. Am uitat ca sa va spun ca chassis-ul este 16.1Am gasit ne net service menu, pt el dar nu scrie cum se intra in menu service. Va multumesc foarte mult. Link spre comentariu
nostrom Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Salut!Meniu si 8500 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Salut! Va multumesc, dar cum se activeaza norma de sunet dk? Link spre comentariu
naetv Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 In caietul service , modelul 2401/5 este trecut doar cu norma BG , deci nu are cum sa activeze norma DK - normele BG-DK sint prezente doar la modelul cu terminatia 2401/7 TOP -pagina 5 din manual service Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Va multumesc foarte mult pt ajutor domnule naetv. Va raman dator. icon_jook Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! :bere: :partyman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum