doru3160 Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 (editat) Acum 10 ore, Ion Radan a spus: Am uns cu putin WD40. Merge brici! Cateva ore, deci viitorul apropiat, trebuie sa fie foarte apropiat. Bronzul grafitat nu se unge, ca de aia-i grafitat. Editat Octombrie 3, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 (editat) Se unge, dupa mult timp prinde grasime pe el si le un moment dat se blocheaza rotorul si atunci il ungi putin cu ulei si merge Editat Octombrie 3, 2019 de validae o virgulă nu strică... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 1 oră în urmă, doru3160 a spus: Cateva ore, deci viitorul apropiat, trebuie sa fie foarte apropiat. Bronzul grafitat nu se unge, ca de aia-i grafitat. Nici un lagar de bronz grafitat nu se greseaza . Grafitul din compozitie are rol de luibrifiant , orice alta tentativa de gresare duce mai devreme sau mai tarziu la blocarea lagarului , datorita acumularii de particule (desprinse din lagar) amestecate cu lubrifiant care se transforma in ceva foarte vascos datorita conditiilor de functionare . Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 Ma rog, pana la urma e democratie, fiecare face ce vrea. Eu doar am spus cum trebuie, nu are rost sa justific...afla fiecare pe pielea lui, si astfel tine minte mai bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum