Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Motor hota

pgh

Postări Recomandate

Acum 10 ore, Ion Radan a spus:

Am uns cu putin WD40. Merge brici!

Cateva ore, deci viitorul apropiat, trebuie sa fie foarte apropiat. Bronzul grafitat nu se unge, ca de aia-i  grafitat.

Editat de doru3160
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• q_acdc

3

• nostrom

3

• doru3160

3

• pgh

3

Top autori în acest subiect

Se unge, dupa mult timp prinde grasime pe el si le un moment dat se blocheaza rotorul si atunci il ungi putin cu ulei si merge 

Editat de validae
o virgulă nu strică...
Link spre comentariu
1 oră în urmă, doru3160 a spus:

Cateva ore, deci viitorul apropiat, trebuie sa fie foarte apropiat. Bronzul grafitat nu se unge, ca de aia-i  grafitat.

Nici un lagar de bronz grafitat nu se greseaza .

Grafitul din compozitie are rol de luibrifiant , orice alta tentativa de gresare duce mai devreme sau mai tarziu la blocarea lagarului , datorita acumularii de particule (desprinse din lagar) amestecate cu lubrifiant care se transforma in ceva foarte vascos datorita conditiilor de functionare .

Link spre comentariu

Ma rog, pana la urma  e democratie, fiecare face ce vrea. Eu doar am spus cum trebuie, nu are rost sa justific...afla fiecare pe pielea lui, si astfel tine minte mai bine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări