hpavictor Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Un proiect * de fabrica * original , prin care producatorul difuzoarelor recomanda un exemplu de incinta acustica , un exemplu perfect de COMPROMIS INDUSTRIAL , il supun atentiei Dvoastra pentru a-l comenta din toate punctele de vedere , se accepta orice trasnaie , caci doar asa vor invata incepatorii , desigur ca se poate folosi cu succes pentru sonorizari , chiar si cu alte ( unele.... ) difuzoare , cutia fiind relativ toleranta la dispersia parametrilor difuzoarelor , de studiat si din punct tehnologic constructia propriu-zisa , are cateva noutati pentru majoritatea DIY-lor de pe la noi.....totul in scop pedagogic , asa cum am mentionat . Va doresc auditii placute si succes in constructii de calitate ! Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Orice firma care se respecta are astfel de proiecte. In afara de faptul ca difuzoarele sunt legate push-pull ca sa micsoreze din distorsiuni, nu e nimic impresionant. Acest proeict era si in unul din linkurile date de mine in alt topic. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Chiar nimeni nu mai are nici o parere ? A incercat cineva sa simuleze functionarea acestui proiect si ne poate impartasi si noua impresii , grafice....etc ? Link spre comentariu
adircf Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Poi de simulare s-a ocupat 18sound.Daca dai scroll pana jos iti arata graficele incintei cu difuzoarele in cauza + pe ultima pagina iti arata si ce procesare sa-i dai incintei ca sa respecte graficul ala.Mai clar de-atata nu cred ca exista Link spre comentariu
BF37 Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 El cred ca se referea la o simulare cu alte difuzoare ( mai accesibile ) , dar din pacate eu nu stiu cum sa simulez o astfel de cutie, asa ca astept sa o faca altii mai experimentati , sau care au programe de simulare mai competente. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Pai asta era clar din prima secunda , eu ma refer la ce nelamuriri au incepatorii....poate ne mai ajuta si alti useri in a explica acest proiect desavarsit ,dupa mine.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum