Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

subwoofer 2x15" pentru uz profesional

hpavictor

Postări Recomandate

Un proiect * de fabrica * original , prin care producatorul difuzoarelor recomanda un exemplu de incinta acustica , un exemplu perfect de COMPROMIS INDUSTRIAL , il supun atentiei Dvoastra pentru a-l comenta din toate punctele de vedere , se accepta orice trasnaie , caci doar asa vor invata incepatorii , desigur ca se poate folosi cu succes pentru sonorizari , chiar si cu alte ( unele.... ) difuzoare , cutia fiind relativ toleranta la dispersia parametrilor difuzoarelor , de studiat si din punct tehnologic constructia propriu-zisa , are cateva noutati pentru majoritatea DIY-lor de pe la noi.....totul in scop pedagogic , asa cum am mentionat . Va doresc auditii placute si succes in constructii de calitate !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hpavictor

3

• radue

1

• adircf

1

• BF37

1

Top autori în acest subiect

Orice firma care se respecta are astfel de proiecte. In afara de faptul ca difuzoarele sunt legate push-pull ca sa micsoreze din distorsiuni, nu e nimic impresionant. Acest proeict era si in unul din linkurile date de mine in alt topic.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Poi de simulare s-a ocupat 18sound.Daca dai scroll pana jos iti arata graficele incintei cu difuzoarele in cauza + pe ultima pagina iti arata si ce procesare sa-i dai incintei ca sa respecte graficul ala.Mai clar de-atata nu cred ca exista

Link spre comentariu

El cred ca se referea la o simulare cu alte difuzoare ( mai accesibile ) , dar din pacate eu nu stiu cum sa simulez o astfel de cutie, asa ca astept sa o faca altii mai experimentati , sau care au programe de simulare mai competente.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări