Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alegere tv lcd 15"(38 cm)

macvio53

Postări Recomandate

Doresc sa achizitionez un televizor un tv lcd 15"care sa-l pot folosi si la 12v,sa aiba format imagine 4:3 si mufa pt. casti.Din ofertele de pe internet m-am oprit la urmatoarele modele:- Onn 15" HD DVD- Allview 38SN- Technika 15- Mikomi 38 cm HDRaman indatorat celor care pot sa-mi dea citeva sfaturi pt. aceste modele care se gasesc in prezent la comercializare in magazinele de specialitate.Daca sunt si alte modele care sa aiba pretul sub 500 roni va rog sa mi le recomandati.Astept raspuns din partea forumistilor.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• macvio53

2

• daisarqx

1

• misuraelectronic

1

Top autori în acest subiect

pentru ca este o panarama , de aia...! :da dintre cele 4 marci expuse de dvs , singura mai de soi intilnita de mine este onn...!nu conteaza unde sint fabricate , insa un singur lucru e cert...produsele cu acest nume --- ONN ---vin ca solduri din anglia , iar asta inseamna ca , implicit au o calitate net superioara fata de alte pocnitori...!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări