paul14 Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Am primit de la o cunostinta placa din poza respectiva. Din ce am studiat pana acum pare a fi de la un sistem 2.1. Ce mi se pare ciudat este ca foloseste 2 alimentari, probabil cea a subwooferului find mai puternica. Am indentificat alimentarea, intrarea si iesirile. Ca integrate se gasesc asa: 4558 - preamplificator, 2 TEA2025B, LM7809, LM7805 si PT2322. Ei bine PT-u asta cred ca o sa-mi dea batai de cap. Langa el mai e o mufa cu 5 craci dintre care unu nefolosit :crazy: Unul din craci e masa, pe unul vin +5v din lm-u corespunzator, iar pe ceilalti 2 banuiesc ca e vreo comanda a PT-ului. Cum fac sa pacalesc PT-ul, pe care pini trebuie sa-i dau 5v? PS: PT-u e pe partea cu traseele. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Uite aici http://www.datasheetcatalog.org/datashe ... 857_DS.pdf Link spre comentariu
paul14 Postat Decembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Am obs ca pinii 24 si 25 ce se duc spre microcontroler corespund cu niste pini din mufa cu 5 craci. Eu am incercat cu 5v pe fiecare din ei, dar nu s-a auzit nimic, deci am nevoie si de placa cu microcontroler, pe care banuiesc ca erau si potentiometrele de volum, bass si poate inalte. Stie cineva ce semnal trebuie sa dau pe pinii 24 si 25 sau ce placa cu microcontroler trebuie sa fac acum? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum