Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stroboscop cu banda de leduri

Vizitator me_gaton

Postări Recomandate

Vizitator me_gaton

Salut, am o mica nelamurire, am facut schema propusa pentru stroboscop de cosmin_h, dar cea mono,numai ca am folosit un C547B, neavand cel din schima desi am inteles ca pot pune orice npn.Am pus doar tranzistoru, fara semireglabil, rezistenta cea de 1k si condensatorul cel de 220nF (am conectat-o la iesirea din placa de sunet nu la iesirea din boxa cum specifica) , am folosit banda de leduri pe care o am, totul k. alimentat la 7,5V se aude pe canalul conectat distorsionat in boxa. ce pot face? are vre-o leg ca nu am pus condensatorul?nu il am momentan dar dupa cate imi dau seama este doar ptr filtrajul semnalului audio.Un sfat va rog...multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

3

• Stefan

1

Top autori în acest subiect

Vizitator me_gaton

nop, am vrut sa fac o mica proba, teoretic trebuia sa mearga, faza e ca nu vreau sa il pun pe iesirea de boxa ci pe iesirea din placa de sunet, chestia e ca nu stiu ce e cu distorsiunile, sa folosesc totusi condensatoru?teoretic ar fii doar ptr filtraj ala dupa cate am vazut eu acolo.In rest functioneaza k, mentionez ca l-am alimentat la 7,5V nu la 12V cat scrie in schema, ar fii si asta o problema?Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări