Vizitator me_gaton Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Salut, am o mica nelamurire, am facut schema propusa pentru stroboscop de cosmin_h, dar cea mono,numai ca am folosit un C547B, neavand cel din schima desi am inteles ca pot pune orice npn.Am pus doar tranzistoru, fara semireglabil, rezistenta cea de 1k si condensatorul cel de 220nF (am conectat-o la iesirea din placa de sunet nu la iesirea din boxa cum specifica) , am folosit banda de leduri pe care o am, totul k. alimentat la 7,5V se aude pe canalul conectat distorsionat in boxa. ce pot face? are vre-o leg ca nu am pus condensatorul?nu il am momentan dar dupa cate imi dau seama este doar ptr filtrajul semnalului audio.Un sfat va rog...multumesc Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Nu stiu citi membri dupa forum cunosc schema lu'cosmin ? Trebuia sa postezi la acel topic sa vedem si schema ca altfel ... Link spre comentariu
Vizitator me_gaton Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 k...uite schema.Mentionez ca eu nu am folosit leduri normale, ci o banda de diode luminoase albe, care nu stiu exact cum sunt legate, paralele sau serie, diodele fiind ca numar de 15.Multumesc.viewtopic.php?f=35&t=50901 Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Deci, ai montat LED-urile si tranzistorul, in rest nici o alta componenta ? Link spre comentariu
Vizitator me_gaton Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 nop, am vrut sa fac o mica proba, teoretic trebuia sa mearga, faza e ca nu vreau sa il pun pe iesirea de boxa ci pe iesirea din placa de sunet, chestia e ca nu stiu ce e cu distorsiunile, sa folosesc totusi condensatoru?teoretic ar fii doar ptr filtraj ala dupa cate am vazut eu acolo.In rest functioneaza k, mentionez ca l-am alimentat la 7,5V nu la 12V cat scrie in schema, ar fii si asta o problema?Multumesc. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 In primul rind, ca sa inteleg ceva, trebuie sa scrii romaneste, nu in limbaj de messenger ! Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 fix din acest motiv am inchis acest subiect viewtopic.php?f=35&t=50901 me_gaton pune toate piesele,inclusiv condensatorul pe intrare si baga semnal din boxe - nu din placa de sunet (la cat de atent esti ai sanse sa arzi placa) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum