Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect licenta!!

Vizitator mar010

Postări Recomandate

Vizitator mar010

Salut tuturor! Sunt in ultimul an de facultate si la sfarsitul acestui an vine si lucrarea de licenta. :) Dupa ceva timp,m-am hotarat in sfarsit, vreau sa fac un proiect practic, un sistem embedded, controlat de un microcontroller sau un dsp. Saptamana trecuta am vorbit si cu un profesor si a zis ca o sa imi trimita ceva teme din care pot sa aleg ,insa la fel de bine pot sa vin cu idei si sa il intreb daca e ok. Nu vreau un proiect usor ,insa nici dus la extrem. Proiectul o sa fie de o singura persoana. Am gasit ceva proiecte pe internet,insa nush exact ce sa aleg...nu am experienta,insa am dorinta de a invata si cunoaste cat mai multe. La facultate am avut 2 materii care s-au legat domeniu ,sa zic asa...deci am unele notiuni, insa putine pentru ce am eu nevoie. :d Asa ca m-am gandit sa va cer ajutorul sau sfaturile celor care vor sa mi le acorde. Puteti sa imi dati cateva idei in privinta asta? sau ceva indrumari :pe ce sa ma axez sau de unde sa caut in alegerea unei teme. Mai intai o sa trebuiasca sa ii dau un raspuns profesorului saptamana viitoare,urmand ca apoi o sa inceapa efectiv partea de documentare in legatura cu tema. Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ole

1

• nana

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Poti face o gramada de proiecte eu de exemplu am facut la licentza un proiect de interfatare a unui senzor de scaner TSL3101 cu un atmega8 si trimitea datele pe seriala la calculator inclusiv cu softu de afisare.Mai poti face robot cu evitare de obstacole, termometru cu ceas digital, interfatare si achiziti de date de pe GPS, etc.Recomand microcontroler ATMEL. Daca vrei iti fac ceva contra cost bine inteles. Sau suport tehnic si asistenta gratuita... insa asta nu inseamna sa iti fac eu proiectu. :aplauze

Link spre comentariu
Vizitator mar010

Poti face o gramada de proiecte eu de exemplu am facut la licentza un proiect de interfatare a unui senzor de scaner TSL3101 cu un atmega8 si trimitea datele pe seriala la calculator inclusiv cu softu de afisare.Mai poti face robot cu evitare de obstacole, termometru cu ceas digital, interfatare si achiziti de date de pe GPS, etc.Recomand microcontroler ATMEL. Daca vrei iti fac ceva contra cost bine inteles. Sau suport tehnic si asistenta gratuita... insa asta nu inseamna sa iti fac eu proiectu. :aplauze

Nici nu m-am gandit la asta...proiectul vreau sa il fac eu, insa cand nu esti axat pe domeniu mai bine intrebi. Oricum cum m-as fi descurcat in fata comisiei cu un proiect la care n-as fi lucrat eu??Profesorul mi-a spus ca trebuie sa fie un un dsp sau Atmel 32,asa ca ceva in aria asta m-ar interesa.Va multumesc pentru sugestii si astept in continuare si altele. :)
Link spre comentariu

1. Ce-i cu titlul asta? Scrie clar in primul topic de la sectiunea Atmel cum ar trebui sa arate titlul.

2. Daca montajul(concept sau practic) nu are in componenta ceva Atmel, topicul nu isi are locul aici.

Idei de licenta poti cere la servicii sau alte sectiuni cu discutii libere. Topicul asta se muta la Diverse.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări