Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

am probleme cu masina de splat

Vizitator razvan1987

Postări Recomandate

Vizitator razvan1987

buna ziua.ma numesc razvan si am si eu o problema cu masina de spalat.Masina este de Whirlpool AWT 5108/4 1000 si nu mai merge.i selectec programul la haine murdare si mergem pana la semnul unde arata ca trebuie sa faca o spalare cu mana.de acolo nu mai merge comutatorul si ar sta asa si zice 10.trebuie sa faci manual acest lucru pana la centrifugare.as un rasp daca ar avrut probleme cu asa ceva.se pare ca nu mai incalzesti nici apa.ms

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tavipop

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Buna seara Razvan! Pana acum masina de spalat trecea singura peste acest program sau nu, pentru ca din ceea ce spui tu programele superioare la aproape toate masinile de spalat sunt pentru textile delicate si la acel program se opresc pentru a nu sifona materialele iar evacuarea apei se face cu comanda manuala. Pentru informatii suplimentare poti verifica manualul masinii de spalat si -ti dai seama daca este defect sau functionare normala.Bafta!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări