Toni Marginean Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Daca are cineva schema unui radioreceptor Saba Donau, sau sa-mi spuna ce tub electronic contine, deoarece acesta lipseste in aparatul ce l-am primit. Cu multumiri! Link spre comentariu
marianjoita Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 asta este? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Decembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Da, acesta este aparatul de radio. Link spre comentariu
marianjoita Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 ai pesite zice ca e cu tranzistoare Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Decembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Sa stiti ca aveti dreptate. Eu am primit radioul cadou, fara capac, dar pe cablaj este un soclu miniheptal, liber, iar la prima evaluare am zis ca este lipsa o pentoda finala. Acum, daca as avea o schema, poate m-as lamuri daca totusi acolo era un tub, sau pur si simplu e liber. Nu mi-am facut timp inca pentru a-l pune la punct, dar merita! Va multumesc. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Soclul ala e doar pt diagnoza,nu vine nimic plantat acolo,am si eu un saba(alt tip) si are acelasi soclu pe cablaj,probabil era caracteristic acestei marci acel soclu...eu crezusem ca era de la vreun modul ceva,da' dupa schema e doar pt ce-am zis,nu are nici un rol functional. Link spre comentariu
augustin87r Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 Cum adica pt diagnoza dl Doru? Ce se baga acolo si unde vedeai? Un fel de mufa cum sutn azi testerele la masini? Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 Asa e pe schema,Test socket,la Saba pe care l-am luat pt piese la ITT-ul tau,nu a mai fost nevoie sa-l dezmembrez si l-am repus pe picioare(oricum nu s-a potrivit,la tine era acord cu inductanta variabila,aici e cu condensator variabil la UKW,da asta am aflat dupa ce l-am luat),nu stiu exact ce faceau nemtii,dar banuiesc aveau un soclu tata care odata cuplat,culegea informatii din aparat,probabil tensiune de alimentare,intrare-iesire audio,si ce-or mai fi avut nevoie pt o diagnosticare mai rapida,nu am avut rabdare sa identific toate punctele de colectare,si oricum nu mi-ar fi folosit,atata timp cat nu aveam si restul de informatii,adica ce-ar fi trebuit sa gasesc acolo(ca valori)astea probabil erau intr-un caiet service,pe care eu nu-l detin,am fost super multumit cu schema. http://i45.tinypic.com/wtg7y1.jpg http://i47.tinypic.com/2meqyqe.jpg Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Decembrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2009 Am aruncat o privire pe legaturile la soclu si am constatat ca, intradevar este pentru diagnoza (contine semnal de FI, demodulat si audio). Inca o data, multumesc pentru sprijin! Link spre comentariu
blue Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 Admirabili acesti germani cand se gandesc nu doar la clienti ci si la cei ce repara echipamentul respectiv , eu ma simt privilegiat ca am lucrat cu nemtii intr-o anumita perioada... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum