Blak Postat Iunie 26, 2005 Partajează Postat Iunie 26, 2005 Ati lucrat vreounul pe aceste difuzoare? Ce parere aveti de ele? Totusi sunt destul de ieftine la puteri pana la 800W RMS.... Ma gandesc sa-mi iau 2 difuzoare de subwoofer de 800W RMS ....Astept parerile voastre... Link spre comentariu
Blak Postat Iunie 26, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2005 Pe mine m-ar interesa in mod special...M.N.C Bomb 35412 care are 1600W putere si varf si 800W RMS putere... Acum intrebarea este.. rezista la puterea asta? http://www.trioda.ro/ro/catalog.php?cat ... ategory=22 Link spre comentariu
Blak Postat Iunie 26, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2005 Ultimul lucru... Am uitat sa spun ca il folosesc pt masina... pe un amplificator Boss Chaos C3000D (1x1500W RMS in 2ohm)... si am nevoie de 2 difuzoare... Link spre comentariu
xman Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 Personal, n-as da atatia bani pe acel model.Eu am ceva experienta cu MNC, alte modele.Ce pot spune este ca puterea este o gluma. Daca ai noroc, o imparti la 2, daca nu, la 6. Si asta este limita termica.Dezavantaj ar fi ca au SPL mic, indiferent de ce spun ei. Gandeste-te ca sunt facute prin China, nu China HI-End ci China sub Low-End.Iar pentru un sub, mai ales de masina ... parca vad cum da mesaje cu fum ca si apache ... La banii astia poti lua ceva (mult) mai bun. Sunt multi aici care pot sa-ti dea sfaturi mai bune in legatura cu asa ceva.Feel free to ignore this ... Link spre comentariu
csl1131 Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 MNC este un alt fel se SAL....parerea mea e ca este putin superior la SAL, dar nu cu mult...puterile sunt facse.. ce spun ei 50rms este 20 sau..30 iar pe la 250 daca resista la 120-150 e bine..(vorbesc de modelele subflower, eclipse I si II,cd cone,celelalte nu stiu cum sunt,dar ma gandesc ca tot la fel...) Link spre comentariu
xman Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 csl1131, esti prea optimist.MNC vs SAL e ca si cum ai considera aceeasi marie cu alta palarie.Nu sunt proaste (prea tare) dar nici bune nu-s.Blak,Gandeste-te ca sunt in zona de jos de tot a raportului pret/calitate, putin peste no name-uri (cateodata chiar sub).Sunt bune sa faca galagie (pana la un anumit punct). Nu poti scoate calitate din asa ceva.Din pataniile mele ...Semnat,Eric Cartman Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 cauta ceva modele de la firme consacrate:MTX, Audiobahn, Hertz, Ground Zero, decat sa-ti cumperi de 2 ori , mai bine cumperi o singura data dar bun. 8) Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Iunie 28, 2005 Partajează Postat Iunie 28, 2005 MNC erau ceva acum vreo 10 ani, dar de cand au dat-o pe chinezi is la fel de "bune" ca si SAL Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum