Vizitator belgun Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 salutare!!!am un radio electronica litoral s594t, si nu stiu ce valoare are. m-am uitat pe google, si am vazut ca este din 1959. presupun ca are ceva valoare tinand cont ca are 50 ani.nu? Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Daaa,te-ai scos...ce noroc au unii sa nu mai aiba nevoie de vreo matusa Tamara... :rade:Valoarea lui depinde de detinator,parca s-a mai vorbit pe tema asta. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 da are mare valoare?! am cumparat din tirg unu impecabil cu 25lei!si Primavara cu 35lei!va amagiti singurspor la vinzare! Link spre comentariu
Vizitator belgun Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 stai man ca doar intrebam. Link spre comentariu
Vizitator belgun Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 pana acum mi-a iesit 50 ron. mi se pare cam putin Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Valoarea lui ca piese(componente) tinde spre zero,ca performante,raportat la zilele noastre de asemenea,ca aparat de colectie,mai discutam,da' cine crezi ca-ti va da pe el cat sa-ti cumperi masina si vila cu piscina?(visul romanului) Personal mie si 50 lei mi se pare mult... Link spre comentariu
Vizitator belgun Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 nici sa iei pielea de pe om, dar 50 ron totusi... este putin. cine il va lua, nu o sa asculte la el(cred), o s\a il ia pt colectie. daca esti colectionar nu te mai gandesti ca valoarea lui este zero Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 nici sa iei pielea de pe om, dar 50 ron totusi... este putin. cine il va lua, nu o sa asculte la el(cred), o s\a il ia pt colectie. daca esti colectionar nu te mai gandesti ca valoarea lui este zeropune-l mai la licitatie pe site-uri dedicate sau la topicul de vanzari insotit de un pret si nu mai polua pe aici. daca ai ceva de spus dpdv tehnic esti binevenit altfel change it.in ultima vreme pe aceasta sectiune doar chat sau licitatii Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Hai sa-ti explic mai detaliat un lucru: pe aceasta sectiune a forumului posteaza colectionarii, mai mari sau mai mici, mai mult sau mai putin cunoscatori, insa toti au in comun un singur lucru si anume pasiunea pt astfel de aparate. Cei care sunt pasionati doar de castiguri banesti, pot posta linistiti la "vanzari".Personal, daca imi place si doresc mult un anume aparat nu ma uit la bani. Daca nu imi place sau nu imi trebuie valoarea lui este 0.Cam asa stau lucrurile, fara suparare. Link spre comentariu
kripton Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Salut,Asa este, aveti dreptate, aparatul este pus si la vanzari , am fost surprins sa-l ''regasesc'' si aici ( not comment , macar sa se fi pus un pret de ''strigare'' dar asta nu e treaba mea ) .In primul moment , mi-a trecut prin minte ca are ceva probleme tehnice , dar... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 nici sa iei pielea de pe om, dar 50 ron totusi... este putin. cine il va lua, nu o sa asculte la el(cred), o s\a il ia pt colectie. daca esti colectionar nu te mai gandesti ca valoarea lui este zerodomnule dupa dumneata trebuie sa existe preturi pentru colectionari,adica mari!si preturi mai mici pentru noncolectionari?suntem multi de aici care am cumparat aparate din 1935..40 cu 50..80leiadevarate aparate de colectiece ziceti ce colectiile de pe www.proradionatic.ro ?credeti ca daca ati avea 100 de aparate ati fi bogat?va spun eu ca nu!!!colectionar inseamna cu totul altceva!inca ceva ,cum a spus un user mai sus majoritatea care postam pe aici avem colectii suntem intelesi intre noi sa nu cumparam aparate peste un anumit pret!in plus mai facem si schimburi ori donatii intre noiasa ca mai bine la licitatie!alta data postati la vinzari Link spre comentariu
kripton Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Putini stiu ca " greul " incepe abia dupa achizitionarea unui aparat , cita migala si rabdare necesita refacerea . Timpul este necrutator cu toate . Un aparat , e drept ca are o valoare proportionala cu varsta lui dar si restaurarea este pe masura ( in proportie algebrica ,uneori ).Aici este de fapt "secretul '' colectionarului .Este o pasiune , ori asta nu se poate evalua baneste ( piramidele cat costa oare ? ) .iar un om care sa-si dea seama de valoarea unui aparat , in acest mod , ( din pasiune ) este un om care a trecut prin multe , fiecare aparat chiar identic cu altul are problemele sale particulare . Dar sa las teoria si sa-i dorim omului spor la vanzare .( cat despre bogatie ...) Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Bogatie.... daca se lanseaza vreo bomba cu puls electromagnetic, colectionarii se pot imbogati din vanzarea tuburilor si receptoarelor pe tuburi deoarece sunt singurele care vor mai functiona...Pana atunci slabe sperante Link spre comentariu
kripton Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Salut,Buna idee . (ce bine ca ne mai descretim putin fruntile ) ... Link spre comentariu
feri.visky Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Serios... aparatul ar trebui sa ajunga intr-o coletctie. Fiind primul tranzistor ramanesc, dupa serie.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum