Vizitator 8429kyd Postat Iunie 25, 2005 Partajează Postat Iunie 25, 2005 Sunt intr-o dilema cine poate sa ma ajute.As vrea sa imi fac un amplificator cu tranzistoare de 60W-70W si nu stiu una care sa mearga sigur si sa se auda clar.Scheme sunt o gramada dar as vrea una incercata care sa fie sigur ca functioneaza. Link spre comentariu
Vizitator dreadboy Postat Iunie 25, 2005 Partajează Postat Iunie 25, 2005 eu k de obicei... :oops: 8) recomand http://www.izatech.ro/module/IPA60.htm vezi vasile! itzi fac reclama la pagina ta.. pe forum la tine! :lol: Link spre comentariu
Shambala Postat Iunie 28, 2005 Partajează Postat Iunie 28, 2005 eu as recomanda IPA 200. diferenta de pret nu e asa de mare, dar in schimb se acopera o gama mult mai mare de utilizari posibile.in lipsa de bani se pot folosi doua IPA 200 subalimentate. adica alimentate dintr-un singur modul de alimentare (traf, punte, filtraj) si ascultate mai incet. cand mai sunt bani, (sau este nevoie), se poate dubla modulul de alimentare, separandu-se cate unul pe fiecare canal. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum