Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplif technics

mariobe

Postări Recomandate

ampliful asta are 4 intrari :tape monitor,aux,tuner,phonoeu i-l folosesc pe pcdaca bag mufele in phono(nu stiu ce inseamna intrarea aceasta)trebuie sa tin volum minim in winamp si placa audio si asa am zgomot de fond chiar marisor,celelate merg cu volumele mai sus(mediu sau chiar maxim)in afara de phono acela stiti cumva difera sensibilitatile la intrare ,voi pe care le folositi?sau pe care le recomandati pt conectarea amplifului la calculator

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mariobe

3

• zal

1

• danzup

1

• ratza

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

am aflat intre timp ce e phono astaFono intrare este un set de obiecte casnice de intrare RCA, de obicei, în spatele unui receptor stereo de la care o fonograf sau plac? turnant? este ata?at. Ace Gramofon Modern (styli) ?i Fono cartu?e de ie?ire un semnal foarte sc?zut nivel, care este de intrare la receptor, apoi amplificat ?i a egalat.Înregistr?ri Gramofon sunt realizate cu frecven?e înalte poten?at. Acest lucru reduce zgomotul de fond, inclusiv clicuri sau POP-uri, ?i, de asemenea, conserv? cantitatea de spa?iu fizic necesar pentru fiecare groove, prin reducerea dimensiunii reduse-ondulatii mai mare frecven??. În timpul red?rii frecven?e înalte sunt rescaled la nivelul lor ini?ial. Acest lucru se realizeaz? în amplificator cu un "PHONO" de intrare, care s? încorporeze circuitele standardizate de egalizare RIAA.(traducere de pe Wikipedia)

Link spre comentariu

Phono e pentru viniluri cu doz? magnetic?, are sensibilitate de 47mV/47kohmi ?i are o re?ea de corec?ie RIIA pentru a corecta linearitatea.

Pe cand celelalte intrari sunt pentru semnal cel putin 1V/10Kohmi sau mai mult si nu au corectie de nici un fel .Orice incepator stie ca pe phono se introduce doar pickup-ul !
Link spre comentariu

k,mersi voi cauta un incepator sa-l intreb daca stia inainte de ampliful asta am avut unul romanesc delia sau ceva de genu,in afara de el am mai facut eu cateva amplifuri din tda-uri deci nu am avut de a face cu prea multe intrari mersi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări