Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Potentiometru PC!

Bulanu

Postări Recomandate

Salutare, am mai creeat un post similar, dar asta se refera la cu totul altceva...Credeti ca pierd semnal daca as monta un potentiometru pe un fir tras ca in schema alaturata?mentionez ca mi-am luat recent o carcasa antec nsk2480 - htpc case..si i-as da un mic tuning de antec fusion, care costa cu 2-3 mil mai mult, doar datorita unui simplu potentiometru, si unui VFD aplicat intr-un bay de cdrom :sparge:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bulanu

3

• remus68

2

• Dr.L

1

• lucione_cip

1

Top autori în acest subiect

am inteles, multumesc mult luci si de indrumarile de pe mess, si de capodopera in paint facuta :))... cred ca am sa renunt la acel (PCB) pe care vroiam sa-l fac intre ele, ca sa iasa cat mai "profi" si o sa-l fac simplu... cum ai spus..

Link spre comentariu

Nu vad de ce s-ar pierde din semnal, asta daca folosesti cabluri ecranate

Utilizarea cablurilor ecranate se face ca semnalul vehiculat sa nu fie perturbat cu brum, semnale RF, cimpuri magnetice sau orice alt semnal parazit. Daca lungimea conexiunii nu depaseste 4...5 centimetri, tinind cont si de faptul ca semnalul e destul de puternic, nu e cazul sa se utilizeze cablu ecranat. Chiar daca se utilizeaza cablu neecranat, nu se pierde din semnal. Pierderile de semnal apar pe linii de conexiune foarte lungi si nu intra in discutie in acest caz.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări