Vizitator sorell13 Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Buna ziua,Are cineva idee cum as putea prelucra un semnal ca in figura de mai jos..adica am un semnal apoi in varful semnaului am o forma sinusoidala. Pe mine nu ma intereseaza decat acea forma sinusoidala pe care vreau sa o amplific..si vreau sa ii am referinta la zero. Stie cineva cum se poate face chestia asta sau macar o idee ceva?Va multumesc Link spre comentariu
cirip Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Sunt mai multe optiuni, dar trebuie mai multe detalii:-Cum faci procesarea? Cu piese (analogic) sau digital?-Piedestalul ala pe care se aseaza sinusoida apare periodic sau e un impuls scurt? Daca e periodic, care e perioada?-Cam care e perioada sinusului? Cat de diferita e de durata aceea de 1us? Altfel spus, cam cate perioade ale sinusului intra intr-o us?-Daca apare un mic regim tranzitoriu la inceputul/sfarsitul sinusoidei, te deranjeaza?Cel mai simplu ar fi cu un filtru trece sus, chiar si un RC simplu, dar proiectarea concreta depinde de caracteristicile sinusului si benzile ocupate de semnalele pe care vrei sa le separi. Link spre comentariu
Vizitator sorell13 Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Procesarea as vrea sa o fac analogic...adica atunci cand imi apare acel sinus sa imi dea un anume semnal de iesire iar atunci cand nu apare sinusul sa mi se schimne acel semnal (de ex 0V si 5V). Vreau sa detectez de fapt cand apare si cand nu apare sinusul. cand sinusul nu apare ramane doar acel piedestal. Perioada sinusului este in jur de 50 ms. Acel piedestal in varful caruia se gaseste unda sinusoidala apare periodic. Perioada cred ca este 50Hz dar trebuie sa verific maine pe osciloscop, nu mai stiu exact. Revin cu detalii. Multumesc mult Link spre comentariu
cirip Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Perioada sinusului este in jur de 50 ms. Este imposibil sa ai un sinus cu perioada de 50ms intr-un impuls de 1us. Impulsul de 1us este de 50 de mii de ori mai ingust decat perioada unei sinusoide. Link spre comentariu
Vizitator sorell13 Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Stiu..am gresit eu cand am spus...trebuie sa verific pe osciloscop..asta luni dimineata cred. Scuze... Link spre comentariu
Mindware Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Scuze cirip,ca ma bag si eu cu o idee imcompleta ,dar daca nu il intereseaza decat detectia acelei sinusoide de frecventa net superioara piedestalului,nu ar putea fi folosit un mic filtru trece sus?..sau trece banda daca acea sinusoida e constanta in frecventa?Urmat de un detector(poate fi un redresor cu dublare de tensiune).Cateva dichisuri suplimentare pentru concordanta in sensibilitate ,probabil si un trigger schmitt si cam gata,nu?Mai asteptam detalii....... Link spre comentariu
cirip Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Sigur ca da. Filtrul acela este o optiune, dar incercam sa aflu frecventa, ca sa ma prind cam cum ar trebui dimensionat. Mai asteptam detalii. Link spre comentariu
Vizitator sorell13 Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Deci, perioada unei sinusoide (care nu e chiar sinusoida) este de aprox 500us. Toate sinusoidele au o lungime cam de ~7ms. Frecventa la care se repeta acel piedestal cu sinusoide este intre 18-30Hz. Am pus poze facute la osciloscop precum si o poza cu un piedestal fara sinusoide ca sa fie clara ideea mea. Vreau sa detectez in timp real cand am sinusoide in acea frecventa de cativa Hz si cand nu am sinusoide...(cand nu am sinusoide sa imi declanseze un releu..o alarma). Mai e problema ca amplitudinea semnalului e cam micuta adica cateva sute de mV dupa cum se vede in poze. Multumesc Link spre comentariu
cirip Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Acum e mai clar.Cred ca cea mai eleganta solutie este sa folosesti un circuit NE/LM567. Este un detector de tonuri, care scoate un semnal logic atunci cand detecteaza tonul respectiv. Semnalul logic il pui sa actioneze un monostabil retrigerabil. Cat timp ai impulsurile, monostabilul isi mentine starea. Cand nu mai ai impulsuri, monostabilul expira si isi schimba starea. Relatiile de calcul sunt in foaia de catalog a lui NE/LM567. Similar poti folosi un XR2211.Alta varianta ar fi sa folosesti un filtru trece banda pe 2KHz (500us) care are un pic de castig, apoi sa redresezi si sa filtrezi iesirea. Cu semnalul asta poti comanda un comparator. Dezavantajul ar fi ca raspunsul ar fi lent si constantele de timp trebuie alese cu grija.Si mai simplu, un trece sus RC (cond serie si rezistenta la masa) cu frecv de taiere in jur de 800-1000Hz. Probabil ca rezultatele cu ultima varianta ar fi cele mai slabe.Cirip Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum