Vizitator strainu_clauss Postat Iunie 25, 2005 Partajează Postat Iunie 25, 2005 sal. am si yo ud diff,un subwoofer de vreo 300w,dublu bobinat ,diametru d 25cm si as vrea sa ii fac o lada care sa scoata cat d cat fain. daca ma puteti ajuta cu ceva idei Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 25, 2005 Partajează Postat Iunie 25, 2005 o lada care sa scoata cat d cat fainlada asta ca sa o faci iti trebuie parametrii T/S ai difuzorului....daca nu stii ce sunt aia :( "sapa" pe aici pe forum ca ai sa descoperi multe chestii interesante :wink: BAFTA !!! Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 25, 2005 Partajează Postat Iunie 25, 2005 spune pt inceput ce dif ai,eventual pune o poza, poate ai noroc :wink: Link spre comentariu
Vizitator strainu_clauss Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 am sapa d am gaurit tot site-ul si tot nu am gasit nimic despre parametri T/s ai difuzorului. nu puteti sa ma ajutati voi ca io nu pre le am cu astea. :roll: Link spre comentariu
Haralambie Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 am sapa d am gaurit tot site-ul si tot nu am gasit nimic despre parametri T/s ai difuzorului. nu puteti sa ma ajutati voi ca io nu pre le am cu astea. :roll:Poze nu ai ????? :wink: Link spre comentariu
Light_man Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 repet intrebarea lui nexus : ce dif ai???poate poti sa pui si poza la el... :wink: Link spre comentariu
Vizitator strainu_clauss Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 mei imi pare rau da nu am poze cu el. ii d 300w , 25cm diam, 2 bobine.....si cam atat Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 mei imi pare rau da nu am poze cu el. ii d 300w , 25cm diam, 2 bobine.....si cam atatpai fa rost de o camera foto si fa-i cateva poze :roll: :roll: din ceea ce zici tu ..... nu prea sunt sanse de recunoastere :( si vorba aia "numai un caine e scurt de coada" ??? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 e cumva BM? Link spre comentariu
Vizitator strainu_clauss Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 nu men ii ceva blue line. las ca o sa fac rost d aparat 8) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum