c_anicai Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Am f?cut cu cineva un schimb, un radio monica pe un mavo 35, numai c? acel mav? e distrus aproape in totalitate.Instrumentul de m?sur? avea cred magne?ii sl?bi?i cap scala ducea circa 90 microamperi în loc de 45, toate eforturile de a remagnetiza magne?ii a dus la circa 70 microamperi cap scal?, ast?zi m-am chinuit toat? ziua cu t?iat ?i ata?at tot felul de magne?i dar deabia am ajuns la 50 uA ?i sper s? ajung la 40 ...45 cât e normal, ?i s? nu fi pierdut liniaritatea scalei.Mai am ?i câteva rezisten?e arse dar asta nu ar fi chiar o problem? .Marea problem? deabia acum începe nu am traful pentru curen?i alternativi, nici m?car nu ?tiu cum arat? ce sec?iune are ... etc, ?i nu ?tiu cam ce raporturi are la înf??ur?ri deoarece vreau s?-l reconstruiesc Link spre comentariu
c_anicai Postat Decembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2009 poate are cineva o poz? cu transformatorul de curen?i la Mavo 35 s? v?d m?car cum arat?.dac? are cineva ?i detaliile la bobinaj ma-?i salvat. Link spre comentariu
c_anicai Postat Ianuarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 ok mersi mult, sper sa reu?esc s? repar satisf?c?tor unul din cele doua instrumente, pe moment la mine nu merg curen?ii pe alternativ, in res cât de cât e ok.oricum mai am vre+o 3 aparate de m?sur? numai c? au scala mai mic?, iar de electronic? m? ocup doar sporadic, îns? am mania ca lucrurile care le am în dotare s? fie func?ionale.Va salut,nu am avut timp dimineata,si l-am pus acum dupa amiaza,pe la 17 ridica coletele,sper sa nu stea in Iasi pana luni.(ora mesajului vad ca e inainte,acum e 16.30)De acum sa asteptam sa lucreze posta romana.Numai bine.a ajuns în condi?ii ok, mul?umesc foarte mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum