electronik Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 salutare , cine poate sa imi spuna ce echivalent sau ce serie ar avea aceasta piesa pe care scrie: NH12AB si sub acest scris mai scrie: RURG3020C , piesa aceasta este capsula similara ca marime cu IRFP240, etc.. si imi trebuie pentru un aparat de sudura electronic care mi s-a defectat, avand inca 2 piese : 20N60A4 si inca 2 diode : FESF16JT/0701A montate pe fiecare ramura + si - Link spre comentariu
danb1974 Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Ia incearca matale sa le cauti pe datasheetcatalog.com si pe alldatasheet.net Link spre comentariu
imreberes Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 Buna ziua Am gasit aceste piese care sunt ca niste tuburi subminiature, cu 4 terminale, pe care scrie BH-31VS sau BH-3IVS. Mai scrie pe el Nippon, dar n-am gasit nici o informatie despre el. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 Era bună şi o poză.. Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 O poza se poate? Seamănă cu astea? Link spre comentariu
gauss Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 Cele din foto sunt nuvistoare rusesti , par a fi (si) NOS . Link spre comentariu
gauss Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 (editat) Nu prea se vede ce e in interior . Daca ar fi trioda cu incalzire directa , ati putea identifica filamentul . Si vizual , si prin masurare cu ohmetrul . De asemeni , grila si anodul . Din ce vad , nu prea pare . Sau nu ? ... Nu pot spune exact , incercati sa priviti tubul in transparenta la o lumina puternica . Sunt cumva picioare in scurt ( unite interior ) ? Ar putea fi un tub cu descarcare in gaze , vreun tiratron miniatura , vreun stabilovolt etc . Editat Iunie 26, 2019 de gauss Link spre comentariu
imreberes Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Filamentul se vede ca si filamentul unui bec halogen. Anod din tabla nu se vede. Sunt doar 4 sarme, intre doua se vede filamentul si inca se vede ceva ca si o bila micuta de 1-1,5 mm diametru. Atat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum