Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce fel de piesa e?

Postări Recomandate

salutare , cine poate sa imi spuna ce echivalent sau ce serie ar avea aceasta piesa pe care scrie: NH12AB si sub acest scris mai scrie: RURG3020C , piesa aceasta este capsula similara ca marime cu IRFP240, etc.. si imi trebuie pentru un aparat de sudura electronic care mi s-a defectat, avand inca 2 piese : 20N60A4 si inca 2 diode : FESF16JT/0701A montate pe fiecare ramura + si -

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• imreberes

3

• gauss

2

• danb1974

1

• electronik

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 9 ani mai târziu...

Buna ziua

Am gasit aceste piese care sunt ca niste tuburi subminiature, cu 4 terminale, pe care scrie BH-31VS sau BH-3IVS. Mai scrie pe el Nippon, dar n-am gasit nici o informatie despre el.

Link spre comentariu

Nu prea se vede ce e in interior . Daca ar fi trioda cu incalzire directa , ati putea identifica filamentul . Si vizual , si prin masurare cu ohmetrul . De asemeni , grila si anodul . Din ce vad , nu prea pare . Sau nu ? ... Nu pot spune exact , incercati sa priviti tubul in transparenta la o lumina puternica . Sunt cumva picioare in scurt ( unite interior ) ? Ar putea fi un tub cu descarcare in gaze , vreun tiratron miniatura , vreun stabilovolt etc . 

Editat de gauss
Link spre comentariu

Filamentul se vede ca si filamentul unui bec halogen. Anod din tabla nu se vede. Sunt doar 4 sarme, intre doua se vede filamentul si inca se vede ceva ca si o bila micuta de 1-1,5 mm diametru.

Atat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări