cosmin_h Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Buna! Am cumparat un subwoofer de la sistemul sony dav-dz110 (poza >> http://www.senton.sk/photos/images/8086 ... 3d7edd.jpg) si doresc sa ii fac o amplificare. Acum avand in vedere ca nu sunt expert in electronica as dori niste sfaturi, idei, injuraturi, orice in legatura cu ce sa fac cu el sau cum sa fac cu el. Mentionez ca doresc un 2.1 modest pentru filme intr-o camera nu foarte mare Dupa cum am mai spus si mai sus orice indee, sugestie, injuratura, critica sau comentariu e bun Multumesc Link spre comentariu
cosmin_h Postat Decembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Bunam revin cu cateva detalii.Dupa ce am desfacut subwooferul si am constatat ca nu scrie nimic pe difuzor decat o serie am cautat pe internet si peste tot am gasit "Subwoofer Power Output 140 Watt RMS" iar pe o eticheta de pe spatele lui scrie impedanta 3 ohmi.Daca mai aveti nevoie de detalii intrebati. Ma intereseaza un amplificator pentru el.Multumesc Link spre comentariu
cosmin_h Postat Decembrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2009 SalutChiar nu vrea nimeni sa imi spuna ce amplificare sa ii fac??? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Fa un amplif cu TDA7294, e suficient pentru el. Link spre comentariu
danzup Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 SalutChiar nu vrea nimeni sa imi spuna ce amplificare sa ii fac???De ce nu faci tu mai multe tipuri de amplificatoare si testezi si dupa aceea o sa-ti dai seama ce merge cel mai bine ! Link spre comentariu
lalihifi Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 La un sistem ca al tau (2.1) am bagat 2 bucati de LM4780 :-un LM mergea pe cei doi sateliti - Al doilea LM era pus pe subwoofer (mergea cu cele doua amplificatoare interne in paralel) Link spre comentariu
cosmin_h Postat Decembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2009 SalutChiar nu vrea nimeni sa imi spuna ce amplificare sa ii fac???De ce nu faci tu mai multe tipuri de amplificatoare si testezi si dupa aceea o sa-ti dai seama ce merge cel mai bine !Ideea ar fi buna dar momentan nu prea am bani de stricat pe amplificatoare pe care nu le voi folosi.Pana acum dintre TDA si LM as prefera totusi LM-ul propus de @lalihifi Mai astept pareri.Multumesc Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Ar mai merge LM1876. Link spre comentariu
lalihifi Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Ar mai merge LM1876.Pai nu stiu daca merge pe 3 ohmi .Eu de exemplu am pus capsulele din amplificatorul lm4780 in paralel special ca sa tina 3 ohmi fara probleme. Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Merge lini?tit pe 4. ?ia 3 ohmi probabil c? sînt rezisten?a în cc, în ca lucrurile se schimb? dramatic. Link spre comentariu
cosmin_h Postat Decembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Daca doriti fac poze si difuzorului desi nu scrie decat sony pe el si inca ceva Link spre comentariu
Mereanu Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 cat ai dat pe subufar? Link spre comentariu
amatorul Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 un amplificator cu tda7294 ar fi perfect pt el, si pt sateliti poti folosi 2 tda7296 Link spre comentariu
rares01 Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 daca te intereseaza am eu unul gata facut 2.1 pentru woofer tda7294 si inca 2 tdauri pentru sateliti 7294 si 7296 gata montati pe radiator izolati.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum