Vizitator IONUT_ONILL Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Cum as putea adapta/construi un pistol de lip?it la 12v, afara de folosirea unui convertizor la 220v ac auto, sa ma leg direct la bornele bateriei cu 2 clesti ?Ideea e ca in parcare e cam departe de apartament ca sa trag o alimentare de 220v, iar electronica masinii mele e varza , astfel am nevoie de reparatii de calitate iar contactele perfecte sunt prin cositorire , unde se poate bininteles.Am pe acasa pistoale de lipit.. la care se pot demonta , insa doar eliminarea puntii de diode nu cred ca este suficient, ar trebui un alt primar in transformator, sau ar fi suficient doar sa-l ajut cu rezistente ori condensatori, ca sa-l transform din a functiona pe 220v ac pe 12v cc ? sau imi sugerati alt transformator ?Multumesc mult.Doamne ajuta. Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Cum as putea adapta/construi un pistol de lip?it la 12v,.Nu puteti, transformatorul functioneaza doar in AC, dar puteti utiliza un letcon la 12V.http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php?products_id=3773 Link spre comentariu
c_anicai Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 se poate face, o s? fac a?a ceva dar acum sunt ocupat cu un invertoruitate aici ca sa ai ideie de principiu viewtopic.php?f=41&t=48468&st=0&sk=t&sd=a&start=75 - vezi ultimul post sau tot topicul numai c? s-a întâmplat ceva cu pozele pân? la acest linknumai c? trebuie adaptat la 12 volti, alt? schem?. Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 eu am un letcon cumparat cu vreo 20 de lei de la drapper acum un an,si e perfect in masina,mai am inca unu pe gaz,la fel de util Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum