Vizitator Gabriel-ac-iasi Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 salutare, am realizat un amplificator audio de 1W cu tda7052 pe care l-am conectat la PC, merge perfect, apoi l-am conectat la un laptop, surpriza, se audie intrerupt si asta...doar cand dau la maximum volumul din laptop. intreruperile apar cam la 0,5 - 0,8 secunda, se aude doar o fractiune mica din muzica. ce se intampla? intra in saturatie? nu se potriveste cu impedanta de iesire a laptopului? am realizat schema din datasheet-ul integratului fara rezistenta de 5 Kohmi. Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 asta e amplificator mono....am mai intalnit problema asta cand conectam mono la mufa stereo.....nush care e mai exact problema poate ca nu ai legatura de masa a amplifului la masa de la mufa laptopului.....poate cunoaste cineva mai bn fenomenul....asa ma luminez si eu mai bine....respect Link spre comentariu
Jimmy Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 sigur intra amplificatorul in limitare (clipping). e prea mare nivelul semnalului la intrare. potentiometru ai pus pe intrare pentru a regla volumul? Link spre comentariu
Den Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Foloseste o mufa stereo pt intrare semnal.Leaga cate o rezistenta de 1 k maxim intre semnal si masa inainte de intrarea amplificatorului.Depinde de leptop sa nu aiba iesirea mono doar pe cele doua iesiri de la o mufa sterea.Adica leptopul poate sa nu aiba masa de la mufa legata la masa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum