Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator audio, impedanta, saturatie.

Vizitator Gabriel-ac-iasi

Postări Recomandate

Vizitator Gabriel-ac-iasi

salutare, am realizat un amplificator audio de 1W cu tda7052 pe care l-am conectat la PC, merge perfect, apoi l-am conectat la un laptop, surpriza, se audie intrerupt si asta...doar cand dau la maximum volumul din laptop. intreruperile apar cam la 0,5 - 0,8 secunda, se aude doar o fractiune mica din muzica. ce se intampla? intra in saturatie? nu se potriveste cu impedanta de iesire a laptopului? am realizat schema din datasheet-ul integratului fara rezistenta de 5 Kohmi.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Jimmy

1

• catalinux2004

1

• Den

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

asta e amplificator mono....am mai intalnit problema asta cand conectam mono la mufa stereo.....nush care e mai exact problema poate ca nu ai legatura de masa a amplifului la masa de la mufa laptopului.....poate cunoaste cineva mai bn fenomenul....asa ma luminez si eu mai bine....respect

Link spre comentariu

Foloseste o mufa stereo pt intrare semnal.Leaga cate o rezistenta de 1 k maxim intre semnal si masa inainte de intrarea amplificatorului.Depinde de leptop sa nu aiba iesirea mono doar pe cele doua iesiri de la o mufa sterea.Adica leptopul poate sa nu aiba masa de la mufa legata la masa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări