Vizitator andrei_bastanu_bv Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 am conceput singur o schema de vumetru cu tranzistoare de comutatie doar ca nu am habar de niciun cod de tranzistor de comutatie si nici pe net nu am gasit asa ca va rog p voi sa imi spunetiniste coduri si daca ar functiona acest circuit dupa mintea mea ar trebui sa functioneze am uitat sa specific ca mie imi trebuiesc tranzistoare de tip npn Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Schema NU e functionala ! Mai ai de bibilit la ea ca sa mearga ! Nu sint necesare tranzistoare de comutatie ! De curiozitate, cunosti timpul de raspuns al unei asemenea componente de iti este imperios necesara ? Daca ar fi asa cum spui tu, nici un VU-metru realizat pina acum nu are timp de raspuns suficient de rapid pentru cerintele tale ! Link spre comentariu
vio2007 Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Eu zic sa folosesti functia cautare pe forum si o sa gasesti scheme de vumetre care au fost realizate si sunt functionale .La accesorii audio gasesti destule scheme . Link spre comentariu
GeoMar Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 am conceput singur o schema de vumetru cu tranzistoare de comutatie doar ca nu am habar de niciun cod de tranzistor de comutatieCum ai conceput o schema de vu-metru, daca nu ai habar de niciun cod de tranzistor ?! :ras:Mai bine cauta o schema functionala pe placul tau, asa cum ti-a recomandat si @vio2007 in postul anterior. Gasesti destule pe forum, sau cu clasicul "GOGU" pe net. Link spre comentariu
Vizitator andrei_bastanu_bv Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 luanduma dupa functiile de baza a unui tranzistor asa am conceputo Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum