Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pioneer cs970.....merita sau...?

Vizitator pleataa

Postări Recomandate

Vizitator pleataa

buna ziua! am o mica problema, detin o statie pioneer A-757 si ma gandeam la boxele astea pentru ea:pioneer cs970, mentionez ca folosesc doar pentru auditie sculele din casa, daca cineva stie ceva despre ele(boxele,si sau statia), pana ajung eu sa le aud si eventual sa le achizitionez, pentru banii mei mi le permit.....este primul meu post ,daca am gresit cu ceva va rog sa ma iertati. numai bine

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

3

• hugo

1

Top autori în acest subiect

Vizitator pleataa

stiu ca sant mai slabe, dar de cate ori asculti la 100w in apartament? nu stiu nimic de dinamica boxelor... frecventa stiu 35-20000hz. dar dinamica? si sant pe 8 ohmi... si la banii care ii am ,astea le pot lua...

Link spre comentariu

În speran?a ca m?car diful de joase s? aib? 100W, c? pe el care cea mai mare parte din putere, po?i s? le folose?ti. Oricum nu po?i da volumul la maxim c? hîrîie, orice amplif face asta, deci ascultînd numai pîn? apar distorsiuni sesizabile, vor ?ine boxele.

Link spre comentariu

Personal prefer ca boxele sa fie de putere mai mica sau egala cu cea a amplificatorului. In cazul acesta mi se par mai bine "conduse" decat in cazul in care ar fi mult mai "puternice" decat amplificatorul. Insa trebuie sa ai grija cine pune mana pe butonul de volum sa nu cauti "difuzoarele" prin camera...

Link spre comentariu

Boxele au cele mai mari distorsiuni din tot lan?ul de amplificare, peste 10%, mai mult ca un amplif la maxim, mai ales din cauze mecanice, cum naiba s? le for?ezi cu un amplif mai puternic? Asta e o teorie nou?.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări