Extrem Postat Mai 10, 2006 Partajează Postat Mai 10, 2006 @pisoiuCu 400-500 de w RMS .... pe 2-3 tuburi scoti atata aer cum e acolo.... Link spre comentariu
Blak Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 Nu stiu ce vi se pare voua ala un difuzor pentru db drag.... este un difuzor pt marketing... atat nimik ceva spectaculos.... ca sa spargi geamurile la un autoturism auto trebuie sa ai 160DB in masina ...pesteCu acel difuzor sigur nu scoti atata.... si unde il montezi? in masina pentru concurs ca ai anumite reguli.... GZ sa nu comparam diametru mai mic => masa pe care o misca de aer mai mica.... Jack Hammer este un dif f f f greu... dar in materie bag mana in foc ca D.D sau Atomic APX este net superior.... nu mai scoteti vorbe ca se rupe dacia in doua sau ceva ca nu este adevarat...daca ati observat filmulcu P.I.M.P my ride cand a fost montat ati fi observat ca pe SPL metru arata 130 db si ceva....Pana la 160db e drum lung...sa nu uitam ca la 3db se dubleaza puterea....P.S mai sunt cateva proiecte finalizate ..dar nu comercializate care sunt mai mari ca diametru si ca putere.... Link spre comentariu
Blak Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 EU cu 4kW am reusit sa dau 150.2db.... in tico Link spre comentariu
Extrem Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 @BlakPoate 4000 muzicali....Eu am bagat inru-un Pasat, 1000 de w RMS(2*500) si abia mai suporta caroseria...daca luam difuri de 4000 de w se dejghina incet masina...Asa ca tu in tico ala mai mult de 2000 RMS este IMPOSIBIL ! pur si simplu zguduie toata masina...parerea mea.. Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 mai blak..tu ne minti aici...eu cred ca ai dat cu 4000W PMPO :weedman: Lasand glumele...extrem,nu stiu ce ti se pare asa imposibil 4kW in masina. Link spre comentariu
Extrem Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 Pasat tdi, Peugeot 2006 si Opel Vectra tip nou...acestea sunt masinile in care daca bagi mai mult de 2000 de w RMS nu mai poti sta in masina ca te zguduie toata caroseria..si nu se mai aude muzica frumos...deci 4000 de W RMS cum ar fi atunci !? hai sa fim seriosi.....Deci puteti sa-mi spuneti orice ! ca eu tot la parerea mea voi ramane ....e simplu.... eu gandesc logic, 2000 w zguduie tot si nu mai auzit melodia in sine...4000 de w e dublu...acolo ce se intampla ? :rolleyes:P.S este posibil caroseriile acestor masini sa fie mai prost facute..alta explicatie..nu vad Link spre comentariu
Blak Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 Masina este echipata special pt db drag tip wall cu reflex.... 2 amplificatoare SPL Dynamics ext2000D 1x2000W RMS la 1 ohm... cum au si fost folosite de altfel ..2 bucatzi..masina luat locul 2 la db drag pe romania la prisma .... pe 2 aprilie... are o baterie de 75 Ah in fatza ... am modificat un pic locasul ca sa intre.... o baterie bosch de 105Ah..... o baterie scania de 175Ah si o baterie Rombat de 154Ah.... Alternatorul avand 50A.... Vrei poze ca sa vezi? Link spre comentariu
Blak Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 Sharky a vazut masina cand a trecut prin bucuresti ;) Link spre comentariu
Blak Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 Sa iti explic oare k spuma a ranfortat caroseria..si plafonul e destul de rigid.. ca de la stalpi sa prins in spuma si cutie... Link spre comentariu
Blak Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 Poate asta o sa te faca sa crezi ;) Link spre comentariu
Extrem Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 Asa mai da baiatu.. :rock: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum