Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MTX T9922-22 : The biggest sub on earth

Vizitator m_maxx

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blak

7

• Extrem

5

• radue

3

• Dj_Dog

2

Top autori în acest subiect

Mie mi-ar place vreo patru in realitate :twisted:Daca la 2.83 V are sensibilitatea de 94 dB...apoi la 10000W oare ce sensibilitate are?...Apoi 4 din alea :twisted:

Link spre comentariu

Ala intr-o Dacie cantareste cam cat 2 persoane ( mai slabutze un pic)Cu asa ceva si cu 5 pers in Dacie ( inclusiv soferul ) nu cred ca mai merge, doar cu 50 la ora

Link spre comentariu

numai sa il plimbi cu dacia ca nu ai cu ce sa ii dai blana :lol: instalatia la dacie o ia razna si la 400 W consum suplimentar :lol: :lol: - becurile de marsarier iti clipocesc dupa bass :shock:

Link spre comentariu

la calitatea constructiei la dacie, eu m-as mira sa mai aveti geamuri dupa primul impuls de 10 KW, asta in cazul in care mai sunteti constienti :lol:

ala nu eun dif pt ascultat impeuna cu oameni in masina

ala e un difuzor destinat SPL drag racing

exista si in Romania ceva echivalent

Este fabricat de Ground Zero are 15" si 10.000W RMS

are 4 bobine de 1 Ohm

Link spre comentariu

Facad abstractie la posturile de mai sus ale mele ( acum serios vb ) nu stiu cum poti pune asa ceva intr-o Dacie ( fie ea Logan, Super Nova, sau orice alt model cu tot cu cutie pt dif ), poate doar daca scoate bancheta din spate si are o cutie custom made ( bineinteles in loc de portbagaj si bancheta )...totusi la greutatea lui cred ca Dacia o sa fie in pozitie de decolare ca un avion si daca mai are si ca amplificator unul de 10000 W cred ca zboara ( nu in aer, in toate directile si soferul in spital ) :DOricum ma intreb cine are asa ceva in masina. Nu aveti careva poze cu unul din asta montat inr-o masina ???Alte marci de difuri cu SPL mare: Audiobahn, Pioneer ( TSW5000SPL )

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...

Este evident ca am sa pun primu mana pe el :rock: Daca ne gandim ca vrei sa cumperi acel dif...si iti tre 2-3 oameni sa il cari acasa :finga:Si parca vad PRICE : 2500 EUROS :smt013 :smt017 :smt064 :smt090

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări