Faker Postat Decembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Astea sint pozele cu mdulul de lumini. Acesta se ocupa cu tot ce tine de iluminatul la masina. http://tinypic.com/view.php?pic=211j59k&s=6 http://tinypic.com/view.php?pic=jv6a7c&s=6 http://tinypic.com/view.php?pic=2qi1qiq&s=6 Link spre comentariu
francezu Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 In poza se vad 8 integrate in jurul mufei,insotite de radiatoare, probabil acelea contin drivere+mosfeti. Daca ai totusi o schema de conectare ar fi mai bine; am vazut ca ai facut acolo niste teste. Cum am spus mai sus ,este posibil sa se implementeze jocul de lumini fara relee, dar pt asta trebuie schema. Link spre comentariu
Vizitator horace_puscasu Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 buna ziua,numai pentru faza lunga sa faca ca ambulanta (blitzuri stanga-dreapta) cam cat ar costa? Am becuri h7 60w/55w.ma poate ajuta cineva va rog?multumesc Link spre comentariu
srdjan Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 daca iti place cum fac astea iti pot trimite schema si softuau fost facute recent pentru un prieten. Link spre comentariu
Vizitator horace_puscasu Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Da, te rog frumos. (pe schema sa fie explicit ce componente sunt nevoie). Sunt anul 4 la electronica sa imi explici detaliat ce este nevoie sa fac.multumesc Link spre comentariu
srdjan Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 acum sunt la scarbici, o sa-ti pun diseara schema si codul sursa si o sa-ti dau explicatiile necesare intelegerii circuitului si a soft-ului si unde sa umblii ca sa faci ajustarile dorite. totusi ceea ce vrei tu sa faci se poate face mai simplu cu un numarator gen 4017 (si chiar recomand aceasta metoda deoarece nu implica programare). daca preferi varianta cu numarator, spune-mi si iti fac o schema care sa faca doar jocul luminilor ca la ambulanta. Link spre comentariu
Vizitator horace_puscasu Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 E ok si cu numarator (dar tot asa cu explicatii, componente necesare etc etc). Multumesc mult Link spre comentariu
Vizitator horace_puscasu Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 cu cat mai simplu, cu atat mai bine Link spre comentariu
srdjan Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Uite varianta cu numărător 4017. Dacă nu înţelegi ceva, întreabă-mă. Totuşi nu văd ce nu ar fi de înţeles pentru un student în anul 4 la electronică. :)Spor la meşterit!LE: Presupun că nu mai e nevoie să pun şi varianta cu MCU. Mai ales că era un AVR, cu care majoritatea studenţilor nu sunt familiarizaţi. Mă gândesc că îţi dai seama că asta e doar partea de comandă, partea de putere fiind de datoria ta să o concepi şi implementezi. Link spre comentariu
Vizitator horace_puscasu Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Multumesc mult....acum si merg sa iau componentele. Link spre comentariu
Vizitator horace_puscasu Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 am luat componentele....au fost sub 10 lei toate ) Link spre comentariu
srdjan Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 spor la lipit... mai treci pe aici sa te lauzi sau daca intampini probleme. Link spre comentariu
Vizitator horace_puscasu Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 ok. mersi mult de ajutor Link spre comentariu
Vizitator horace_puscasu Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 inainte sa-l alimentez sa risc sa pushte numaratorul sau ceva....nu-i cam mult 12 volti pt 555 si 4017? Link spre comentariu
srdjan Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 daca sunt tehnologie CMOS merg intre 3V si 18V.daca sunt tehnologie TTL merg la 5V (peste 7V nu scapa cu viata)Ma indoiesc ca ai luat TTL-uri desi 555-ul exista o mica posibilitate sa fie TTL. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum