Den Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Intrebare banala: Cat de mult poate influenta la un amplificator audio dispunerea tuturor tranzistoarelor de putere mare si medie pe acelasi radiator?Adica ce se intampla prin incalzirea prefinalilor in tandem cu finalii.Odata cu caldura apare si zgomotul prin tranzistoare.Este atat de evident la prefinali?Excludem superdioda. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Ce prostie mai e ?i asta? Zgomotul audibil e specific trz mici ?i cu amplificare mare. Link spre comentariu
Den Postat Decembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2009 E o prostie sau nu amplasarea pe acelasi radiator.Am specificat ca sa nu mai fie spusa aceea prostie.Altceva ma intereseaza,deoarece nu posed aparatura sa vad ce se intampla acolo. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Po?i s? faci oricum, nu e nici o diferen?? în func?ionare, dar dac? vrei ca trz prefinali s? fie la aceea?i temperatur? cu trz finali, îi pui împreun? pe radiator. Se pot pune ?i numai trz prefinali pe un radiator mic împreun? cu trz superdiod?, func?ioneaz? la fel de bine. Link spre comentariu
Den Postat Decembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Ok.Pana la urma o sa construiesc unul pe acelasi radiator sa vad mai bine.Problema e ca am impresia ca,daca indepartezi superdioda si prefinalii pe radiator atunci distorsiunile apar mult mai tarziu.Repet,nu am cu ce masura. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Asta înseamn?: ori radiator mic, ori trz pu?ini ptr puterea cerut?. Bag? mul?i ?i dispar distorsiunile alea de superdiod? încins?. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum